FORMULA 1

Μάσα: "Οικογένεια μου η Ferrari"

Μάσα: "Οικογένεια μου η Ferrari"

Ο Φελίπε Μάσα ευχαρίστησε δημόσια τη Ferrari για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ενθουσιασμένος ο Φερνάντο Αλόνσο με την παραμονή του Βραζιλιάνου.

Στο τέλος πήραν όλοι αυτό που ήθελαν! Ο Φελίπε Μάσα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Ferrari και ευχαρίστησε τη Scuderia για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να συγχαρεί τον Βραζιλιάνο για την παραμονή του ήταν ο τιμέιτ του, Φερνάντο Αλόνσο.

" Είμαι ευχαριστημένος που καταλήξαμε σε συμφωνία. Η Ferrari αποτελεί την αθλητική οικογένεια μου και σε ολόκληρη την καριέρα μου στη Φόρμουλα 1, έχω οδηγήσει πάντα μονοθέσια οι κινητήρες των οποίων έχουν κατασκευαστεί στο Μαρανέλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να οδηγεί κάτι άλλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μοντετζέμολο και τον Στέφανο Ντομενικάλι, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα και με υποστήριζαν πάντα, κυρίως στις δυσκολότερες στιγμές", υποστήριξε ο Μάσα.

Ο Στέφανο Ντομενικάλι πρόσθεσε με νόημα " πάντοτε στηρίζαμε τον Φελίπε, ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα μου, είμαστε σίγουροι για την αξία του και είμαστε βέβαιοι πως θα ξέρει πως να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που αποδείξαμε πως τρέφουμε στο πρόσωπο του με την ανανέωση του συμβολαίου του".

Και ο Φερνάντο Αλόνσο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παραμονή του Μάσα, γράφοντας στο twitter " είμαι τόσο χαρούμενος που συνεχίζω για μια ακόμη χρονιά με τιμέιτ τον Φελίπε Μάσα. Είμαι βέβαιος πως συνθέτουμε την καλύτερη ομάδα #ForzaFerrari".

Για να προσθέσει στη συνέχεια "μετά από οκτώ διαφορετικούς τιμέιτς (σ.σ. αναφερόμενος στους υποψήφιους για να πάρουν τη θέση του Μάσα) η παραμονή του Φελίπε αποτελεί παράδειγμα αυτού που λέω πάντοτε. Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε, εκτός κι αν είναι επίσημο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ