FORMULA 1

Μεγάλες στιγμές ζει το Οβιέδο

Μεγάλες στιγμές ζει το Οβιέδο
Αλόνσο

Μία λαοθάλασσα από κόσμο περίμενε τον Φερνάντο Αλόνσο το πρωί της Κυριακής στο Οβιέδο

Ο δύο φορές (πλέον) παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο τιμήθηκε το πρωί από τους συμπατριώτες του στη γενέτειρα του.

Ο 25χρονος οδηγός της ΜcLaren Mercedes πλέον βγήκε στο μπαλκόνι κτιρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου αντίκρυσε μία λαοθάλασσα από μπλε και κίτρινο (τα χρώματα της... πρώην Renault).

" Mπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω τους καλύτερους φαν στον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο και στα άλλα αθλήματα, υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί που τραγουδούν και προσφέρουν τη συμπαράσταση τους, αλλά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δύσκολα συναντάει κανείς τέτοια εικόνα και αισθάνομαι πολύ τυχερός", είπε ο Αλόνσο, απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Ο Αλόνσο επέστρεψε στην πατρίδα του και ξεκίνησε έναν ακόμη γύρο συνεντεύξεων. Στην "El Pais" εξομολογήθηκε ότι πιστεύει ότι η McLaren θα του δώσει να οδηγήσει ένα εξαιρετικό μονοθέσιο.

" Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει στη McLaren, αλλά αυτό φαντάζομαι ότι ισχύει για κάθιε ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δοκιμές με το νέο μονοθέσιο και τη νέα μου ομάδα", είπε ο Αλόνσο και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Mercedes.







TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ