FORMULA 1

"Μέλι" Ferrari για Αλόνσο

"Μέλι" Ferrari για Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο παραπονέθηκε πως δεν αισθάνεται... αγάπη από τους φίλους του. Η αντίδραση της Ferrari ήταν άμεση. Πάντως δεν σχεδιάζει να ντυθεί στα κόκκινα ο Έιντριαν Νιούι.

Όταν ένας άνθρωπος είναι δυσαρεστημένος, δεν μπορεί να σταματήσει να παραπονιέται. Έτσι και ο Φερνάντο Αλόνσο που βιώνει ακόμα μια δύσκολη χρονιά στη Ferrari, άφησε να του ξεφύγει ένα παράπονο για έλλειψη συμπαράστασης από τους "κοντινούς φίλους.

Αφορμή έδωσε στον Ισπανό οδηγό ο πρόεδρος της Mercedes, Ντίτερ Ζέτσε, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

" Είναι πάντοτε καλοδεχούμενο όταν οι άνθρωποι βλέπουν τη δουλειά σου, σέβονται αυτό που θέλεις να κάνεις και το στόχο που έχεις θέσει. Είναι ορισμένες φορές παράξενο να διαβάζεις σχόλια και κοπλιμέντα από τους ανθρώπους που βρίσκονται απέξω, ενώ από την άλλη πλευρά που πρέπει να είναι κοντά σου, ακούς τα αντίθετα σχόλια", είπε ο Αλόνσο.

Ένα 24ωρο μετά η αντίδραση της Ferrari ήταν άμεση. Μέσω ανακοίνωσης ο πρόεδρος της Scuderia, Λούκα ντι Μοντετζέμολο "φώναξε" σε όλο τον κόσμο πως " ο Φερνάντο είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο, δίνει πάντα το 200% στους αγώνες. Γνωρίζει πόσο πολύ βασίζομαι σε εκείνον, ακόμα και μακριά από την πίστα στη συνεισφορά και στην παρουσία του στην ομάδα. Νομίζω πως είναι απίστευτο που ορισμένοι "ειδικοί" που δεν το καταλαβαίνουν αυτό, ψάχνουν πάντα για μια πολεμική κατάσταση που απλά δεν υπάρχει".

Όσο για την άποψη του Αλόνσο πως ο νέος επικεφαλής της ομάδας, Μάρκο Ματιάτσι, δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην ομάδα, ο Μοντετζέμολο είπε πως η επιρροή του θα φανεί με το πέρασμα του χρόνου.

Εν τω μεταξύ ο μεγάλος στόχος της Ferrari όλα αυτά τα χρόνια, ο Έιντριαν Νιούι ξεκαθάρισε πως είναι δεσμευμένος με τη Red Bull για το προσεχές μέλλον, προσθέτοντας πως τώρα "βλέπει" μόνο τη δουλειά του να προσπεράσει τα "ασημένια βέλη" δηλαδή τη Mercedes.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ