FORMULA 1

Μετά τη Ferrari θέλει Renault ο Μάσα

Μετά τη Ferrari θέλει Renault ο Μάσα
New Image

Ο Φελίπε Μάσα προτιμά να παραμείνει στη Ferrari, αλλά αν δε συμβεί αυτό θα επιλέξει τη Renault

Και απ’ ότι φαίνεται ο Φελίπε Μάσα θέλει να εξασφαλίσει… θέση εργασίας του στη Formula 1 για του χρόνου πριν καν να φτάσουμε στα μισά του φετινού πρωταθλήματος.
Ο μάνατζερ του πιλότου της Ferrari, Νίκολας Τοντ, θέλει να είναι σίγουρος ότι ο πελάτης του θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και του χρόνου. Γι’ αυτό βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με την ιταλική ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του Μάσα, όσο και με μια ακόμα ομάδα –πιθανότατα η Renault.

Την ίδια στιγμή οι μνηστήρες για το δεύτερο μονοθέσιο της Scuderia φαίνεται να είναι ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα της Renault και ο πρωτοπόρος της κατάταξης των πιλότων, Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, λέγοντας: "Tα πράγματα συμβαίνουν και αλλάζουν πολύ γρήγορα σε αυτή τη δουλειά, ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη γωνία".

Από την πλευρά του ο Φελίπε Μάσα μίλησε στο φιλανδικό Μέσο "Turun Sanomat" για το ενδιαφέρον της Renault, ενώ δε δίστασε – όπως είναι φυσικό – να εκδηλώσει την προτίμησή του στη Ferrari.

"Μου αρέσει πολύ στη Ferrari, τους ξέρω όλους και με γνωρίζουν και αυτοί. Όμως, είναι πάντα ενθαρρυντικό να ξέρω ότι μια άλλη ομάδα με γρήγορα μονοθέσια ενδιαφέρεται για εμένα. Ο κύριος στόχος είναι να συνεχίσω στη Ferrari, αλλά αν δε συμβεί αυτό θα κοιτάξουμε αλλού".








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ