FORMULA 1

Μετά τη ΜanUtd και τη McLaren η Aon

Μετά τη ΜanUtd και τη McLaren η Aon
New Image

Ο ασφαλιστικός κολοσσός, Aon, μετά τη ΜanUtd, θα αποτελεί χορηγό και της McLaren - Mercedes

Η συμφωνία των δύο πλευρών, περιέργως δεν ανακοινώθηκε επίσημα από τη βρετανική ομάδα. Όμως, το logo της Aon ήταν διακριτό στα μανίκια των δύο πιλότων της McLaren, Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον στο Grand Prix του Μονακό.
Με δηλώσεις του στο autosport.com, εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε:

"Η συγκεκριμένη ομάδα προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για να προωθήσουμε τις πωλήσεις μας και να ενισχύσουμε τις δραστηριότητες μας στο επιχειρηματικό μάρκετινγκ , παγκοσμίως και ειδικά σε σημαντικά αναπτυσσόμενες γεωγραφικά περιοχές".

Η Aon πρόκειται να αντικαταστήσει τον πρώην χρηματοασφαλιστικό κολοσσό και χορηγό των "κόκκινων διαβόλων" AIG από τον Ιούλιο. Ενώ, μέσα από τους τρεις Βρετανούς "αστέρες", Ρούνεϊ, Μπάτον και Χάμιλτον σκοπεύει στην καλύτερη δυνατή διαφήμισή της.

Μάλιστα, η τετραετής συνεργασία με τη Μάντσεστερ θα της κοστίσει συνολικά 120.000.000 δολάρια, ενώ το ποσό το οποίο θα καταβάλει στη McLaren ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Πάντως η συνεργασία της με τα "ασημένια βέλη" δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο, αφού ο Χάμιλτον κατετάγη πέμπτος και ο Μπάτον εγκατέλειψε μόλις στο δεύτερο γύρο.

Η αμερικάνικη εταιρία έχει 500 γραφεία στον κόσμο, με εργαζομένους που ξεπερνούν τους 35.000.










TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ