FORMULA 1

Μετά την Ουγγαρία ανακοινώνεται ο οδηγός της Red Bull

Μετά την Ουγγαρία ανακοινώνεται ο οδηγός της Red Bull

Μετά το ουγγρικό Grand Prix θα ανακοινώσει η Red Bull το όνομα του διαδόχου του Μαρκ Γουέμπερ. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας θα πληρώσει από την τσέπη του τα έξοδα διεξαγωγής του αυστριακού Grand Prix.

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεστσιτς μονοπωλεί το ενδιαφέρον παραμονές του αγωνιστικού τριημέρου στη Βουδαπέστη.

Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον διάδοχο του Μαρκ Γουέμπερ στη Red Bull και το αυστριακό Grand Prix που επιστρέφει το 2014 στο αγωνιστικό πρόγραμμα μετά από δικές του ενέργειες.

Σύμφωνα με το Autosport η επιλογή της τρις φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας θα ανακοινωθεί μετά το ουγγρικό Grand Prix και δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση.

Φαίνεται πως ο Κίμι Ράικονεν και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο είναι οι βασικοί υποψήφιοι. Κι αν για τον Ράικονεν που έχει συμβόλαιο με τη Lotus δεν μπορούσε να μιλήσει ο Μάτεστσιτς, άφησε να εννοηθεί πως ο Ρικιάρντο έχει αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστεί στο πλευρό του Φέτελ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

" Δεν έχει παρθεί απόφαση ακόμη και το θέμα βρίσκεται υπό συζήτηση στην ομάδα. Θα ανακοινωθεί ο νέος οδηγός μετά τη Βουδαπέστη. Αλλά ο Ρικιάρντο έκανε εξαιρετική δουλειά στο Σίλβερστοουν (σ.σ. έκανε δοκιμές και με τη Red Bull και με την Toro Rosso) και ο Ζαν-Έρικ Βερν ήταν πολύ καλός".

Λίγες μέρες αφότου η Red Bull ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του αυστριακού Grand Prix στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1 το 2014, ο Μάτεστσιτς που αγόρασε πριν από λίγα χρόνια την πίστα στο Σπίλμπεργκ, αποκάλυψε πως θα καλύψει από την τσέπη του όλα τα έξοδα.

"Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα καλύψουν το κόστος διεξαγωγής του αγώνα, αλλά όχι το (υψηλό) κόστος συμμετοχής. Αυτό είναι δικό μου έξοδο. Αλλά νομίζω πως τρία σερί πρωταθλήματα στη Φόρμουλα 1 με τη Red Bull θα μας βοηθήσουν στα έξοδα".

Ο Μάτεστσιτς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε νέα βελτιωτικά έργα στην πίστα που ονομάζεται πλέον Red Bull Ring.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ