FORMULA 1

Μια Ferrari στη Μελβούρνη

Μια Ferrari στη Μελβούρνη
New Image

Μια Ferrari στη Μελβούρνη για τα εξηκοστά γενέθλια της Ιταλικής εταιρείας

Το γεγονός θα συνδυαστεί και με τον δωδέκατο αγώνα του "Άλμπερτ Παρκ".
Επιλέχθηκε η Μελβούρνη για τον εορτασμό των εξήντα χρόνων της Ferrari, δίότι στην πόλη αυτή της Αυστραλίας διαμένουν πολλοί Ιταλοί, οι οποίοι έχουν ιταλικά εστιατόρια σε ολόκληρη την πόλη. Νωπές είναι εξάλλου οι μνήμες από το τρελό πάρτι που έστησαν εκεί οι Ιτσαλοί για την κατάκτηση του ΠΑγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου από τη "σκουάντρα αντζούρα".

Τυχεροί φυσικά θα είναι και οι πάμπολλοι Έλληνες της Μελβούρνης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το εκπληκτικό μονοθέσιο

Οκτώ ομάδες θα συνεχίσουν τις δοκιμές τους στη Χερέθ

Oι McLaren Mercedes, Ferrari, Renault, Williams Toyota, BMW Sauber, Red Bull Renault, Toyota και Honda ξεκινάνε από σήμερα έως και την Πέμπτη τα δοκιμές τους στη Χερέθ.

Μόνο οι Super Aguri και Toro Rosso δεν έχουν προγραμματισμένα δοκιμαστικά για αυτή την εβδομάδα. Η Spyker επίσης δεν θα είναι στη Χερέθ επειδή δοκιμάζει την καινούρια F8-VII για πρώτη φορά στο Σίλβερστοουν.

Τους πρώτους γύρους στην πίστα θα κάνει η νέα Williams Toyota FW29, την ώρα που η Ferrari θα ρίξει στην πίστα δύο F2007 για τον Κίμι Ράικονεν και τον Φελίπε Μάσα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο νεαρός Μάρκο Αντρέτι θα κάνει τα δεύτερα του δοκιμαστικά με την Honda












TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ