FORMULA 1

Μια προσευχή για τον Σουμάχερ

Μια προσευχή για τον Σουμάχερ

Στον ετήσιο αγώνα καρτ του Φελίπε Μάσα ο πιλότος της Williams και άλλοι οδηγοί που έχουν αγωνιστεί στη Φόρμουλα 1 προσευχήθηκαν για να γίνει καλά ο Μίκαελ Σουμάχερ (video).

Ο Φελίπε Μάσα, παλιός τιμέιτ του Μίκαελ Σουμάχερ στη Ferrari και στενός φίλος του Γερμανού, ήταν από τους πρώτους που είχαν ζητήσει από τους θαυμαστές του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή να προσευχηθούν για τη ζωή του.

Ο νυν οδηγός της Williams κάλεσε φίλους του, οδηγούς με παρουσία στη Φόρμουλα 1, να προσευχηθούν για να γίνει καλά ο Σουμάχερ στο πλαίσιο του ετήσιου αγώνα καρτ που διοργανώνει στη Βραζιλία.

Άλλωστε ο Σουμάχερ υπήρξε πάντα θερμός υποστηρικτής της φιλανθρωπικής προσπάθειας του Παουλίστα φίλου του.

Ο πρώην τιμέιτ του Γερμανού, Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο οδηγός της Marussia Ζουλ Μπιάνκι, ο Σεμπαστιάν Μπουεμί με θητεία στην Toro Rosso, ο Τόνιο Λιούτσι, ο Νέλσον Πικέ Τζούνιορ, ο Ρικάρντο Ζόντα και ο 16χρονος εγγονός του Έμερσον Φιτιπάλντι, Πιέτρο μαζί με τις συντρόφους τους προσευχήθηκαν για να γίνει καλά ο Σουμάχερ.

Ο πολυπρωταθλητής της F1 νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, μετά το ατύχημα του κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου στο θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις.

Δείτε το video:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ