FORMULA 1

Μικρή βελτίωση ο Σουμάχερ

Μικρή βελτίωση ο Σουμάχερ

Η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ επιβεβαίωσε πως η υγεία του έχει παρουσιάσει ελαφρά βελτίωση. Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρώτα στη Bild και στη συνέχεια στο BBC η Σαμπίνε Κεμ, η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει πως ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει παρουσιάσει ελαφρά βελτίωση.

Όχι ιδιαίτερα σημαντική που να επιτρέψει στους γιατρούς να ανακοινώσουν αυτό που είναι η επιθυμία όλων, πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

" Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κατάσταση του Μίκαελ θεωρείται σταθερή. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως βρίσκεται εκτός κινδύνου", ήταν το σχόλιο της.

Η ρεπόρτερ της Bild επικαλέστηκε πηγή μέσα από το νοσοκομείο, αιφνιδιάζοντας την Κεμ και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, τις μοναδικές επίσημες πηγές πληροφόρησης για την εξέλιξη της υγείας του 45χρονου οδηγού.

Λογικά θα υπάρξει αργότερα επίσημη ανακοίνωση. Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (8/1, 12.00) οι εισαγγελείς του δικαστηρίου της Αλμπερτβίλ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν για την έρευνα γύρω από τις συνθήκες του ατυχήματος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ