FORMULA 1

Μην πυροβολείτε τον Αλόνσο

Μην πυροβολείτε τον Αλόνσο
Χάμιλτον

Ο Ρον Ντένις ισχυρίστηκε ότι δεν ευθύνεται ο Φερνάντο Αλόνσο για το... μπλέξιμο στα δοκιμαστικά. Προνομιακή θέση για τον Χάμιλτον

" Το μπέρδεμα έγινε επειδή ο Λιούις έπρεπε να κόψει και να αφήσει τον Fernando να περάσει. Κάτι που δεν έκανε. Αντίθετα επιτάχυνε. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το μπέρδεμα", ανέφερε το "αφεντικό" της McLaren που κάλεσε τους οδηγούς του για ένα μίτινγκ κεκλεισμένων των θυρών, μετά το τέλος των δοκιμαστικών.

Ο Ντένις εξήγησε στους εκπροσωπους του Τύπου ολόκληρη τη διαδικασία, στο τέλος όμως φάνηκε να χάνει τη ψυχραιμία του με τις αδιάκοπες ερωτήσεις και ξεκαθάρισε ότι δεν φταίει ο Αλόνσο, απλά " τον καθυστέρησε ο μηχανικός του. Είναι υποχρεωμένος να ακούει τον μηχανικό του. Αυτός αποφασίζει πότε θα βγει. Έτσι έχουν τα πράγματα. Αν θέλετε να πιστεύετε ότι ήταν μια εσκεμμένη κίνηση, είστε ελεύθεροι να το πράξετε. Σας εξήγησα ακριβώς τι συνέβη".

Είναι ωραίο να λέγεσαι Χάμιλτον
Ο 22χρονος πιλότος βλέπει να στέκονται εμπόδια ανάμεσα στον ίδιο και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, είναι ευτυχής όμως γιατί δεν συμβαίνει αυτό με το πάρκινγκ του αγαπημένου του σουπερμάρκετ!

To κατάστημα της αλυσίδας ASDA στην πόλη Στίβενεϊτζ, κοντά στην πόλη Τιούις που μεγάλωσε ο Χάμιλτον έχει κρατήσει ειδική θέση στον Βρετανό οδηγό, ακριβώς έξω από την κεντρική πόρτα.

Όποτε ο Χάμιλτον θα θέλει να ανεφοδιάσει το ψυγείο του, θα οδηγεί το αυτοκίνητο του και θα σταματάει στη θέση στάθευσης που κρέμεται η πλακέτα με τα στοιχεία του δηλ. μία φωτογραφία μονοθεσίου της Formula 1 και τα αρχικά "LH".








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ