FORMULA 1

Μόλις 55 κιλά ο Σουμάχερ

Μόλις 55 κιλά ο Σουμάχερ

Η Bild επέστρεψε δριμύτερη στο ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ. Η Κορίνα Σουμάχερ είναι το "κλειδί" των γιατρών.

Μετά από έξι μήνες στην εντατική είναι απόλυτα φυσιολογική η απώλεια βάρους του Μίχαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ζητήσει μόλις 55 κιλά.

Για δεύτερη μέρα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Δυστυχώς υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα προκειμένου να παρουσιάσει βελτίωση ο Γερμανός οδηγός.

Ήδη κατά τη νοσηλεία του στη Γκρενόμπλ οι θεράποντες ιατροί είχαν ξεκινήσει φυσικοθεραπεία στο σώμα του 45χρονου άνδρα, προκειμένου να προετοιμάσουν την αφύπνιση των μυών.

Σύμφωνα με τη Bild ο Σουμάχερ ανταποκρίνεται στο περιβάλλον και επικοινωνεί με τα μάτια του ειδικά με τη σύντροφο της ζωής του, την Κορίνα.

Η μητέρα των δύο παιδιών του ήθελε ο άνδρας της να μεταφερθεί πιο κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην Ελβετία, προκειμένου να μπορούν να επισκέπτονται τα Μίχαελ τα δυο τους παιδιά και βέβαια ο πατέρας του, ο Ρολφ και τα αδέρφια του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ