FORMULA 1

"Μόνο με θαύμα θα σωθεί ο Σουμάχερ"

"Μόνο με θαύμα θα σωθεί ο Σουμάχερ"

Oι ελπίδες για να αναρρώσει ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ελάχιστες σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian που επικαλείται εκτιμήσεις των θεραπόντων ιατρών στην οικογένεια του Γερμανού πιλότου.

"Μ όνο ένα θαύμα θα σώσει τον Μίκαελ Σουμάχερ", ήταν η φράση των γιατρών σύμφωνα με την έγκυρη βρετανική εφημερίδα Guardian. Ο διάσημος πρωταθλητής της F1 εξακολουθεί έπειτα από 69 μέρες να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε κλινική της Γκρενόμπλ.

Πηγή που πρόσκειται στην οικογένεια του 45χρονου πιλότου, τόνισε πως ο αδερφός του Ραλφ αλλά και η σύζυγος του, Κορίνα έχουν ενημερωθεί από γιατρούς πως οι πιθανότητες να αναρρώσει ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ελάχιστες.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή (7/3) όπως επισημαίνεται δεν υπάρχει κάποια μεταβολή στην κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ.

"Ο Μίκαελ παραμένει στο στάδιο της αφύπνισης. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει", ανέφερε η εκπρόσωπος του, Σαμπίν Κεμ.

" Οι γιατροί έχουν πει στην οικογένεια πως μόνο με ένα θαύμα θα επανέλθει. Βρίσκεται σε άσχημο δρόμο, όμως αν η οικογένεια δεν προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε κάτι", σχολίασε Γερμανός δημοσιογράφος.

"Οι γιατροί το είπαν ξεκάθαρα. Συμβαίνουν κάποιες φορές θαύματα, όμως οι ελπίδες να το ξεπεράσει είναι λίγες", ειπώθηκε από άλλη πηγή.

Πριν από δύο εβδομάδες το γερμανικό περιοδικό Focus έγραψε πως οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν κατά την διαδικασία της αφύπνισης του Σουμάχερ ανάγκασαν τους γιατρούς να τον επαναφέρουν σε κωματώδη κατάσταση.

Το περιβάλλον ωστόσο του Γερμανού πρωταθλητή διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ο πρώην γιατρός της F1, Γκάρι Χάρτσταϊν υποστήριξε πως:

" Η πλειονότητα των ασθενών που βρίσκονται σε κώμα, όταν ξυπνήσουν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αναπηρίας".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ