FORMULA 1

Μοντετζέμολο: "Μου λείπει ο Σουμάχερ"

Μοντετζέμολο: "Μου λείπει ο Σουμάχερ"
New Image

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, αποκάλυψε ότι του λείπει ο Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να αποτελεί μέλος της Mercedes GP, ωστόσο το κόκκινο παρελθόν του δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα, πόσο μάλιστα για τον Λούκα ντι Μοντετζέμολο.
Ο πρόεδρος της Ferrari σε δηλώσεις αποκάλυψε ότι μπήκε στον πειρασμό να τηλεφωνήσει στο Σουμάχερ, ώστε να αγωνιστεί στον φιλανθρωπικό αγώνα Partita Del Cuore, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στη Μόντενα.

Τα 14 χρόνια του Γερμανού στη Scuderia σημαδεύτηκαν μόνο με επιτυχίες. Η πορεία του είχε πολλές χαρές, πέντε παγκόσμιους τίτλους και δόξα, που δύσκολα συναντά άλλος αθλητής.

Ο ισχυρός άντρας της ιταλικής ομάδας δεν έχει καταφέρει να… χωνέψει την απόφαση του Σουμάχερ να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, οδηγώντας διαφορετικό μονοθέσιο.

Με δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport ο Μοντετζέμολο είπε:

"Περάσαμε πολλά όμορφα χρόνια μαζί. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει ο Σουμάχερ, προσέφερε τόσα πολλά στη Ferrari αλλά επίσης πήρε και πολλά από εμάς. Πριν από μερικές ημέρες μπήκα στον πειρασμό να του τηλεφωνήσω για να του ζητήσω να παίξει για την ομάδα μας. Ωστόσο, επειδή αυτή φέρει το όνομα της Ferrari, το απέφυγα".









TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ