FORMULA 1

Μπαρικέλο: "Η F1 δεν τελείωσε για μένα"

Μπαρικέλο: "Η F1 δεν τελείωσε για μένα"

Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο επιμένει πως η πόρτα της Φόρμουλα 1 δεν έχει κλείσει οριστικά πίσω του.

Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο διαπιστώνει πως υπάρχουν "αδύναμοι" ή "ανεπαρκείς" οδηγοί φέτος στη Φόρμουλα 1 και δικαιολογημένα ελπίζει πως θα βρει το δρόμο της επιστροφής στη Φόρμουλα 1.

Μέχρι να γίνει αυτό ο Παουλίστα που έχασε τη θέση του στη Williams Renault από τον συμπατριώτη του, Μπρούνο Σένα, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα στο (αμερικανικό) πρωτάθλημα IndyCars.

Σε συνέντευξη του στο βρετανικό περιοδικό Autosport ο Μπαρικέλο δήλωσε πως "αφήνω ελεύθερο το μυαλό μου. Πιστεύω πως έτσι έκαναν ο Σουμάχερ και ο Κίμι (Ράικονεν) όταν αποχώρησαν. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Δεν βρίσκομαι πλέον στη Φόρμουλα 1, θα μείνω κοντά. Θέλω να πω αντίο (στους αγώνες) όταν φτάσω στα 60 μου χρόνια".

Σίγουρος για τις ικανότητες του και τις εμφανείς αδυναμίες άπειρων αντιπάλων του, πρόσθεσε " ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι γίνεται στη Φόρμουλα 1. Όλοι γνωρίζουν πως είμαι ικανός και έμπειρος οδηγός. Με τόσες λίγες δοκιμές, αποτελεί πλεονέκτημα για εμένα. Πέρυσι ήταν δύσκολο γιατί σχεδόν όλα τα συμβόλαια ήταν κλεισμένα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ