FORMULA 1

Μπάτον: "Έχουν χάσει την μπάλα στη Red Bull"

Μπάτον: "Έχουν χάσει την μπάλα στη Red Bull"
New Image

Ο Μπάτον ελπίζει να επωφεληθεί περισσότερο από τη φαγωμάρα των Γουέμπερ - Φέτελ

Τρίβουν τα χέρια τους οι άνθρωποι της McLaren από το ανέλπιστο 1-2 της Τουρκίας. Η επαφή των δύο πιλότων της Red Bull έχει προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα του Γουόκινγκ, ενώ αντίθετα είναι τα συναισθήματα στη βρετανική ομάδα, που ελπίζει αυτή η φαγωμάρα να συνεχιστεί στους "ταύρους".
Ο Τζένσον Μπάτον, μετά τη δεύτερη θέση του στο Ίστανμπουλ Παρκ, τοποθετήθηκε για τη συμπεριφορά και τη σχέση που υπάρχει μετααξύ των Γουέμπερ – Φέτελ, φέρνοντας για παράδειγμα το λεγόμενο… τόπι.

"Όταν διαφωνείς με κάποιον που είσαι μαζί, ίσως να πάρεις τα μάτια σου από την μπάλα για λίγο και ίσως να σκεφτείς ότι το πιο σημαντικό πρόσωπο που πρέπει να κερδίσεις είναι ο teammate σου", είπε χαρακτηριστικάο Μπάτον, θέλοντας να πει ότι στη Red Bull έχουν… χάσει την μπάλα.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δε δίστασε να πει ότι: "Θα πρέπει να είναι εντάξει μεταξύ τους όταν πάνε στον Καναδά. Εγώ ελπίζω όχι. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους. Αν θα φιληθούν και θα φτιάξουν τη σχέση τους πριν το Grand Prix του Καναδά".

Όσον αφορά τη συνολική απόδοση της Red Bull μέχρι στιγμής ο φρεσκοχωρισμένος Μπάτον σχολίασε: "Είναι λίγο αστείο, επειδή έχουν ένα πολύ καλό μονοθέσιο, αλλά δεν έχουν πάρει τις νίκες που περιμέναμε".








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ