FORMULA 1

Μπάτον: "Το απολαμβάνω"

BUDAPEST, HUNGARY - JULY 31:  Jenson Button of Great Britain and McLaren celebrates winning his 200th Grand Prix with his team mate Lewis Hamilton following the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring on July 31, 2011 in Budapest, Hungary.  (Photo by Vladimir Rys/Getty Images)
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 31: Jenson Button of Great Britain and McLaren celebrates winning his 200th Grand Prix with his team mate Lewis Hamilton following the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring on July 31, 2011 in Budapest, Hungary. (Photo by Vladimir Rys/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τζένσον Μπάτον ευχαρίστησε δημόσια την ομάδα του στη Βουδαπέστη. Ο Λιούις Χάμιλτον ζήτησε συγνώμη από τον Πολ ντι Ρέστα και εξήγησε τι έφταιξε.

Ο Τζένσον Μπάτον εξελίσσεται σε κορυφαίο "βροχοποιό". Ο Βρετανός οδηγός πήρε μια "βρεγμένη" νίκη ακόμη στη Βουδαπέστη στον 200ο αγώνα στην καριέρα του στη Φόρμουλα 1.

Ο τιμέιτ του πάλι, ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε στην... περίεργη επιλογή να βάλει ενδιάμεσα και να καταστρέψει τον αγώνα του.

Περιχαρής ο Μπάτον σχολίασε " για κάποιο λόγο απολαμβάνω αυτές τις συνθήκες. Μη με ρωτήσετε γιατί, αλλά για κάποιο λόγο έχει αποτέλεσμα. Ήταν ένας εκπληκτικός αγώνας. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Όλοι έχουν δουλέψει πολύ για να έχουμε αυτό το μονοθέσιο στη διάθεση μας".

Πρόσθεσε ότι είναι " πάντοτε διασκεδαστικά να αγωνίζεσαι εναντίον του Λιούις", κατέληξε ο Μπάτον που βρίσκεται ακόμα 100 βαθμούς πίσω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι υπήρξαν προβλήματα στην ενδοεπικοινωνία με την ομάδα και σε αυτό ευθύνεται η επιλογή του να βάλει ενδιάμεσα.

" Είχαμε... θέματα με το team radio. Μπορούσα να ακούσω τους μηχανικούς μου, αλλά αυτοί δεν μπορούσαν να με ακούσουν. Ζητούσα συνεχώς πληροφορίες, αλλά δεν μπορούσαν να με ακούσουν. Ήταν δύσκολη επιλογή για αυτούς. Νομίζω ότι υπήρξε ένα σημείο που με άκουσαν. Τους άκουσα να λένε ότι θα βρέξει, ήδη ψιχάλιζε και επιλέξαμε να βάλουμε "βρόχινα" λάστιχα. Νομίζω ότι με κάλεσαν και πήγα στα πιτ. Όπως και να έχει τα ελαστικά βγήκαν και σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη επιλογή".

Ο Χάμιλτον ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Πολ ντι Ρέστα, τον οποίο πήγε να παρασύρει. " Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Το εμπρός αριστερά ελαστικό είχε φθαρεί, βγήκα εκτός γραμμής και γλίστρησα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ