FORMULA 1

Mποναμάς 12.000€ στη Red Bull

Mποναμάς 12.000€ στη Red Bull
GETTY IMAGES

Πριμ ύψους 12.000 ευρώ θα λάβει καθένας από τους 550 εργαζόμενους στη Red Bull Racing μετά την κατάκτηση του νταμπλ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Μίλτον Κέινς όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της Red Bull Racing δεν είναι ένα από τα ιδανικότερα μέρη για να ζει κανείς.

Ωστόσο τουλάχιστον μια φορά το χρόνο έχει και τα καλά του. Βλέπετε, ο Ντίτριχ Μάτεστσιτς επιβεβαίωσε αυτό που λένε όλοι, πως είναι καλός ιδιοκτήτης.

Οι 550 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο και βέβαια στην ομάδα θα παραλάβουν και το δικό τους bonus για την εξασφάλιση του νταμπλ δηλαδή του πρωταθλήματος κατασκευαστών και οδηγών.

Από 12.000 ευρώ θα εισπράξει ο καθένας, ποσό που είναι... χαρτζιλίκι σχετικά με τα bonus στα συμβόλαια των δύο οδηγών της ομάδας, του Σεμπάστιαν Φέτελ και του Μαρκ Γουέμπερ, ωστόσο αποτελεί εξαιρετική χειρονομία.

" Κερδίζουμε γιατί είμαστε ενωμένη ομάδα", επανέλαβε στο Ιντερλάγκος ο 39χρονος επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.

Εν τω μεταξύ ο ίδιος ο Μάτεστσιτς που δεν βρίσκεται συχνά στα πάντοκ της Φόρμουλα 1 θεωρεί αδιανότητο πλέον να φύγει ο Φέτελ για τη Ferrari. Τουλάχιστον για όσο θα βρίσκεται ακόμα εκεί ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο ίδιος ο Φέτελ είπε πως θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι και το 2014.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ