FORMULA 1

Μπριατόρε: "Ήταν ένα τίποτα..."

Μπριατόρε: "Ήταν ένα τίποτα..."
New Image

Εκνευρισμένος με την απογοητευτική παρουσία του Χέικι Κοβαλάινεν στην Μελβούρνη εμφανίστηκε ο Φλάβιο Μπριατόρε

Ο πιλότος της γαλλικής ομάδας πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην Φόρμουλα 1 στην πίστα της Μελβούρνης χωρίς να καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό καθώς τερμάτισε μόλις 10ος στην τελική κατάταξη.
"Ο Κοβαλάινεν έκανε ένα πολύ άσχημο αγώνα", δήλωσε στο RAI ο 57χρονος Ιταλος και συνέχισε λέγοντας : "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όλα όσα έκανε ήτανε λάθος. Ήταν ένα τίποτα. Δεν ξέρω τι να πώ; Εαν σας πω ότι ήταν καλός τότε είμαι σίγουρα χαζός".

Απο την άλλη τον Φινλανδό οδηγό έσπευσε να καλύψει ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Πατ Σίμοντς, λέγοντας πως όλο το τριήμερο ήταν λάθος.

"Το ξεκίνημα είναι το παν. Όσα συνέβησαν την Παρασκευή είχαν κακό αντίκτυπο και τις επόμενες μέρες. Ο Χέικι έχασε και πολύ χρόνο με κάποια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στο σύστημα καυσίμων", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σίμοντς.

Τέλος όσον αφορά τις καυστικές δηλώσεις του Φλάβιο Μπριατόρε, ο Πατ Σίμοντς δήλωσε: "Έχουμε πει πάντα όταν παίρνουμε έναν καινούργιο οδηγό στην ομάδα πρέπει να δεχτούμε τα λάθη του αλλά και να ζήσουμε με αυτά που θα κάνει στον πρώτο αγώνα".








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ