FORMULA 1

Μπύρες για πριμ στη McLaren!

Μπύρες για πριμ στη McLaren!

Θα πίνουν μπύρες μέχρι να βαρεθούν οι μηχανικοί της McLaren, με την προϋπόθεση πως θα πραγματοποιήσουν το ιδανικό pit stop.

Τουλάχιστον δεν θα διψάσουν στη McLaren! Μπύρες υποσχέθηκε να κεράσει τους μηχανικούς της βρετανικής ομάδας ο αγωνιστικός διευθυντής Σαμ Μάικλ, αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν ένα pit stop σε τρία δευτερόλεπτα.

Οι δύο οδηγοί της ομάδας, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Τζένσον Μπάτον έχουν... υποφέρει από τις καθυστερήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της αλλαγής ελαστικών.

Το ίδιο συνέβη και στον Καναδά με το μονοθέσιο του Χάμιλτον, καθυστερηση η οποία δεν του στοίχισε και κατέκτησε την πρώτη νίκη του φέτος.

Στη McLaren έχουν ήδη κάνει αλλαγές στο γκρουπ των μηχανικών που εργάζονται στα pit stops μετά τα λάθη στο Μπαχρέιν και στην Κίνα.

Ο Μάικλ θεωρεί πως οι μηχανικοί του βρίσκονται σε άψογη φόρμα και τους έταξε μπύρες, αν καταφέρουν να στείλουν πίσω στον αγώνα τον οδηγό τους σε τρία δευτερόλεπτα.

"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σαν ομάδα ποδοσφαίρου τώρα με την ενέργεια που βάζουμε. Στις δοκιμές κάναμε pit stops σε 2.5 δευτερόλεπτα. Ο στόχος ειναι να σταθεροποιηθούμε στα τρία δευτερόλεπτα και οι μηχανικοί έχουν έξτρα κίνητρο, γιατί θα κερασω μπύρες όλη την ομάδα αν τα καταφερουμε", δήλωσε ο Μάικλ που ήρθε στη McLaren με "μεταγραφή" από τη Williams.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ