FORMULA 1

Nέα "γκάφα" Χάμιλτον στο Twitter

Nέα "γκάφα" Χάμιλτον στο Twitter

O Λιούις Χάμιλτον "άδειασε" τον τιμέιτ του, Τζένσον Μπάτον στο Twitter. Γιατί ζήτησε συγνώμη από τον έτερο παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Μάλλον δεν κάνει το Twitter για τον "θερμοκέφαλο" Λιούις Χάμιλτον! Μετά το συμβάν με τα απόρρητα δεδομένα που έκανε post στο Twitter, ήρθε μια νέα γκάφα ώρες μετά το Grand Prix στη Σουζούκα.

Αυτή τη φορά η McLaren δεν κινδυνεύει, ωστόσο ήρθε να επιβεβαιωθεί η "ανύπαρκτη" σχέση που μοιράζονται φέτος ο Χάμιλτον με τον τιμέιτ του, Τζένσον Μπάτον.

Ο Μπάτον φέρεται να έκανε unfollow τον Χάμιλτον και πρόσθεσε το Twitter του νέου τιμέιτ του, Σέρχιο Πέρες.

Ο Χάμιλτον μοιράστηκε τη... στεναχώρια του με τους followers του, ο αριθμός των οποίων υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο.

" Μετά από τρία χρόνια που είμαστε teamates, νόμιζα πως σεβόμασταν ο ένας τον άλλο, αλλά προφανώς δεν με σέβεται. Το αστείο είναι πως είμαστε ΑΚΟΜΑ teamates".

Μετά από λίγη ώρα συνειδητοποίησε τη "γκάφα" του. " Εγώ φταίω, μόλις διαπίστωσα πως ο Τζένσον δεν με ακολουθούσε ποτέ. Μην τον κατηγορείτε!". Ποιο είναι χειρότερο;

Από την αρχή της σεζόν υπήρχαν οι φήμες περί άσχημης σχέσης των δύο πλευρών. Η νευρικότητα είναι εμφανής στις ομαδικές φωτογραφίες που βγάζουν στη McLaren μετά από κάθε νίκη.

Ο Μπάτον φάνηκε να είναι ενοχλημένος από το σίριαλ της παραμονής ή αποχώρησης όπως εξελίχθηκε του Χάμιλτον από τη McLaren. Φρόντισε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους πως (φυσιολογικά) ο Χάμιλτον δεν πρόκειται να δει κανένα από τα πλάνα της ομάδας για το 2013.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ