FORMULA 1

Νέος κινητήρας για Μάσα

Νέος κινητήρας για Μάσα

Η τελευταία θέση από την οποία θα εκκινήσει ο Φελίπε Μάσα στον αγώνα της Σιγκαπούρης, δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους της Ferrari να αλλάξουξν κινητήρα στο μονοθέσιο του Βραζιλιάνου.

Η Ferrari έχει χρησιμοποιήσει και τους 8 διαθέσιμους κινητήρες. Στη Μαρίνα Μπέι ο Μάσα θα τρέξει με τον 9ο. Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα μπορούσε να προβεί καταστροφικό για τη Scuderia. Βάσει κανονισμών όποιος υπερβεί το όριο διαθέσιμων κινητήρων εκκινεί από την τελευταία θέση.

Αυτό, όμως, δεν νοιάζει το Μάσα και τους ιθύνοντες της Ferrari, αφού ο έμπειρος πιλότος ούτος ή άλλως θα ξεκινούσε από την τελευταία θέση του grid.

" Είχα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο χάλασε απροσδόκητα, χωρίς να μας δώσει κάποια προειδοποίηση, οπότε έπρεπε να σταματήσω. Τώρα πρέπει να καταλάβουμε τί ακριβώς συνέβη", σχολίασε αρχικά ο Φελίπε Μάσα για να εξηγήσει στη συνέχεια:

" Θα αλλάξουμε τη μηχανή προνοητικά, έχοντας υπόψιν μας ότι θα εκκινήσω από την τελευταία θέση του grid. Περιμένω να έχω έναν πολύπλοκο αγώνα, από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε μια πίστα που οι προσπεράσεις είναι δύσκολες, αλλά είναι η αλήθεια ότι όλα μπορούν να συμβούν: βροχή, αυτοκίνητο ασφαλείας, ποιος ξέρει!"

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ