FORMULA 1

Ένιωθε... περίεργα ο Φέτελ

Ένιωθε... περίεργα ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε για την τέταρτη διαδοχική pole position που κατακτά, με τον ίδιο να αναφέρεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι με λίγους γύρους κατάφερε να κάνει τον πρώτο χρόνο.

Ήρεμο, άοσμο και άχρωμο το μεσημέρι του Σαββάτου για τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος πάτησε γκάζι όσο έπρεπε για να πάρει την πρώτη θέση του γκριντ.

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μαρκ Γουέμπερ μπήκαν στο γκαράζ της ομάδας νωρίτερα, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των αντιπάλων τους, αφού εκείνοι είχαν φροντίσει να λύσουν τις... διαφορές τους με το χρονόμετρο.

Γι αυτήν του την εμπειρία ο παγκόσμιος πρωταθλητής σχολίασε:" Eίμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είχαμε ένα ήρεμο πρωινό, μου αρέσει η πίστα και ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις πως με λίγους μόνο γύρους βρίσκεις τον ρυθμό σου. Ήταν αστείο επειδή εγώ και ο Μαρκ αποφασίσαμε να μην κάνουμε δεύτερο πέρασμα. Ήταν λίγο περίεργο, καθώς οι υπόλοιποι πιλότοι ήταν στην πίστα και θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.

Απλά κάθεσαι και τους κοιτάς, χωρίς όμως να μπορείς να κάνεις τίποτα, ήταν καλό που έχουμε ένα σετ φρέσκων ελαστικών, αλλά αυτό ήταν περίεργο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ