FORMULA 1

Νόρις: "Ήμασταν ταχύτεροι και έπρεπε να είχαμε κερδίσει"

Thomas Coex, Pool Photo via AP
McLaren driver Lando Norris of Britain is congratulated by Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, after winning the pole position for the Formula 1 Spanish Grand Prix at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, near Barcelona, Spain, Saturday, June 22, 2024. THOMAS COEX, POOL PHOTO VIA AP

Η McLaren MCL38 είχε την ταχύτητα να κερδίσει τη Red Bull RB20 του Μαξ Φερστάπεν στο GP Ισπανίας είπε ο Λάντο Νόρις, απογοητευμένος με την απόδοσή του -ειδικά στην εκκίνηση- μετά την απώλεια της νίκης στη Βαρκελώνη.

Επιστρέφοντας στα πιτς, ο μηχανικός του Άγγλου τον συνεχάρη από τη ραδιοεπικοινωνία, αλλά ο Νόρις δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την απώλεια αυτής που θεωρούσε ότι μπορούσε να ήταν η δεύτερη νίκη του τόσο για το 2024 όσο και για την καριέρα του.

Δεν έχει και τόση σημασία [η δεύτερη θέση], έτσι δεν είναι; Έπρεπε να είχα κερδίσει, τα γ*** στην εκκίνηση. Το αυτοκίνητο ήταν εκπληκτικό, πολύ καλή δουλειά, Αξίζατε περισσότερα”, αποκρίθηκε ο Νόρις στον μηχανικό του.

Στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα, ο νεαρός Άγγλος της McLaren τόνισε: “Δεν μπορούσαμε απλά να κερδίσουμε - έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Έκανα κακή εκκίνηση. Το αυτοκίνητο ήταν εκπληκτικό. Ήμασταν οι ταχύτεροι χωρίς αμφιβολία. Απλά το έχασα στην αρχή.

Είμαι απογοητευμένος, είχαμε πολλά θετικά αλλά ένα αρνητικό που μας κατέστρεψε τα πάντα. Θα δουλέψω πάνω σε αυτό για την επόμενη φορά. Ευχαριστώ την ομάδα, γιατί το αυτοκίνητο ήταν εκπληκτικό.

Πρέπει να το αναλύσω, δεν ξέρω τι έκανα στραβά. Ήμουν πολύ κοντά στον Μαξ, και βγήκα χαμένος. Ο Τζορτζ ήταν από την εσωτερική και είχε το πάνω χέρι από μένα. Είναι κρίμα που το χάσαμε. Πρέπει να τακτοποιήσω ορισμένα μικρά πράγματα και θα είμαστε στην κορυφή”, κατέληξε ο Λάντο Νόρις μετά τον αγώνα της Βαρκελώνης.

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2024 GP ΙΣΠΑΝΙΑΣ MCLAREN ΛΑΝΤΟ ΝΟΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ