FORMULA 1

Νόρμπερ Χάουγκ:''Δεν φταίει ο Λιούις...''

Νόρμπερ Χάουγκ:''Δεν φταίει ο Λιούις...''
χαμιλτον

Ο Νόρμπερ Χάουγκ απαντά στο ρατσιστικό φαινόμενο προς τον Βρετανό πιλότο της McLaren

Το όνομα του Λιούις Χάμιλτον σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από την περσινή σεζόν.
Κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ καλούς χρόνους και το σημαντικότερο... κέρδισε τις καρδιές και αναπτέρωσε τις ελπίδες των οπαδών για να ανέβει και πάλι η Βρετανική ομάδα στην κορυφή.

Το τέλος,όμως,ήταν άδοξο για τον νεαρό πιλότο αφού έχασε στο νήμα την πρωτιά του και έφερε εντάσεις στις σχέσεις του με τον δύο φορές πρωταθλητή Φερνάντο Αλόνσο.

Οι φίλοι,όμως,του συμπατριώτη τους δεν ξέχασαν το ''διαζύγιο'' και τις αιχμές του Ισπανού προς τον νεαρό πιλότο περί δικού του χρέους και έσπευσαν να αποδοκιμάσουν τον Βρετανό με το χειρότερο τρόπο.

Οι ρατσιστικές εκδηλώσεις εις βάρος του Χάμιλτον δεν άφησαν ανεπηρέαστους τους ανθρώπους της McLaren με πρώτο τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας να προβαίνει σε δηλώσεις.

''O Λιούις δεν έκανε απολύτως τίποτα στον Φερνάντο και οι Ισπανοί θα πρέπει να κάνουν άμεσα ό,τι καλύτερο μπορούν ώστε να αποτρέψουν ανάλογα συμβάντα στο μέλλον.''δήλωσε ο Νόρμπερ Χάουγκ.

Δεν δίστασε,επίσης,να εκφράσει και τους φόβους του για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Βαρκελώνης και η ομάδα θα απασχολήσει την παγκόσμια ομοσπονδία προς αποφυγή τέτοιου είδους επεισοδίων σύμφωνα με τις παρακάτω δηλώσεις του Γερμανού.

' 'Ελπίζω να μην υπάρχουν ανάλογα προβλήματα και στον αγώνα.Άλλωστε το μόνο που έκανε ο Λιούις ήταν να αποτελέσει σημαντικό αντίπαλο του Αλόνσο,τον οποίο αρκετές φορές νίκησε.Τόσο εντός όσο εκτός πίστας...''












TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ