FORMULA 1

Ντένις: "Θα μπορούσε να είχε μείνει ο Χάμιλτον"

Ντένις: "Θα μπορούσε να είχε μείνει ο Χάμιλτον"

"Νομίζω πως είναι λάθος να παρουσιάζεται πως ο Λιούις άφησε την ομάδα", δήλωσε ο Ρον Ντένις για το "διαζύγιο" του Λιούις Χάμιλτον με τη McLaren.

Ο Ρον Ντένις άργησε, αλλά έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με την επιλογή του Λιούις Χάμιλτον να διαλέξει τη Mercedes από τη McLaren.

Ο μέντορας του Χάμιλτον έκανε... γενικές δηλώσεις σε συνέντευξη του στο επιχειρηματικό περιοδικό "CBI" και εξέφρασε την άποψη πως θα μπορούσε να είχε παραμείνει στην ομάδα ο Χάμιλτον.

" Νομίζω πως είναι λάθος να παρουσιάζεται πως ο Λιούις άφησε την ομάδα. Στο τέλος της ημέρας καταλήγεις με μια κατάσταση όπου θα επέλθει ο χωρισμός, αν οι συνθήκες δεν είναι σωστές. Στη ζωή δεν αποφασίζει ένα πρόσωπο για τίποτα. Δεν είναι ποτέ έτσι. Έχει σχέση με τις συνθήκες", δήλωσε ο Ντένις που έχει παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Μάρτιν Γουίτμαρς και ασχολείται με την εταιρεία.

Όσο για το αν πικράθηκε από τη στάση του Χάμιλτον, ο Ντένις απάντησε "είμαι πικραμένος; Είμαι ρεαλιστής. Είχαμε την ικανότητα να δημιουργήθηκε μια κατάσταση όπου θα παραμέναμε μαζί; Κατηγορηματικά ναι. Θα ήταν το σωστό πράγμα να κάνουμε. Δεν το νομίζαμε".

Ο Ντένις δίνει μια διαφορετική διάσταση στην αποχώρηση του Χάμιλτον για τη Mercedes.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ