FORMULA 1

Νύχτα ο αγώνας στην Μελβούρνη (;)

Νύχτα ο αγώνας στην Μελβούρνη (;)
έκλεστόουν

Μια εβδομάδα πριν τον Grand Prix της Μελβούρνης ο Μπέρνι Έκλεστόουν ζήτησε βραδινή διεξαγωγή του αγώνα ειδάλλως...αποκλεισμός!

Οι δηλώσεις του Μπέρνι Έκλεστόουν αναστάτωσαν τους υπεύθυνους του Grand Prix μετά απο την συνομιλία που είχε ο Έκλεστόουν με τον πρωθυπουργό της χώρας Κέβιν Ρουντ. Ο λόγος φαίνεται να είναι στην πολύ πρωινή ώρα της τηλεοπτικής κάλυψης που θα έχουν οι χώρες της Ευρώπης.
'' Ο μόνος τρόπος για να διεξαχθεί ο αγώνας της Μελβούρνης ή σε οποιοδήποτε σημείο της Αυστραλίας είναι να διεξαχθεί τη νύχτα ώστε το κοινό της Ευρώπης να μπορέσει να το παρακολουθήσει. '' άρχισε τις επίμαχες δηλώσεις του ο Έκλεστόουν.

'' Τη δεδομένη στιγμή, είναι γελοίο οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι του αθλήματος να μην μπορούν να κοιμηθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μία εναλλακτική λύση είναι να αποσύρουμε την πίστα. Μίλησα με τον Κέβιν Ρουντ και μου είπε μεταξύ άλλων ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα τους κοστίσει. '' ολοκλήρωσε ο Βρετανός.

Το Αυστραλιανό Grand Prix ''μετακόμισε'' από την Αδελαϊδα στην Μελβούρνη το 1995 και το συμβόλαιο εκπνέει σε 3 χρόνια.

Η ιδέα για νυχτερινή διεξαγωγή του αγώνα ξεκίνησε από τη νέα πίστα της Σινγκαπούρης που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη.






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ