FORMULA 1

Νυχτοπούλια στην F1

Νυχτοπούλια στην F1
Σιγκαπούρη

Αποκαλύφθηκαν οι μέθοδοι προσαρμογής των οδηγών της F1 στον νυχτερινό αγώνα της Σιγκαπούρης.

Οι "ζωηροί" που επιδίδονται με την ίδια επιτυχία και στο clubbing τα βράδια είναι πεπεισμένοι ότι έφτασε η ώρα τους.
Ο Κίμι Ραϊκόνεν εκτιμά ότι ο πρώτος νυχτερινός αγώνας στην ιστορία της F1 θα του δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες γιατί " μου αρέσει περισσότερο η νύχτα. Άλλωστε καθημερινά κοιμάμαι έως αργά το μεσημέρι. Μπορώ να πω ότι είμαι περισσότερο ξύπνιος το απόγευμα παρά το πρωί!".

Ο πρώην συνεργάτης του στη McLaren Mercedes και σήμερα επικεφαλής στη Red Bull, ο Άντριαν Νιούι σχολίασε " φαντάζομαι ότι ο Κίμι θα είναι φορμαρισμένος. Αυτό συνηθίζει να κάνει όταν σκοτεινιάσει".

Αν ο Ραϊκόνεν σαν το πρότυπο του, τον Τζέιμς Χαντ είναι το απόλυτο "party animal" της F1, ο προκάτοχος του, ο 37χρονος πια Ντέιβιντ Κούλθαρντ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζεται τις τελευταίες μέρες για τον νυχτερινό αγώνα της Σιγκαπούρης:

" Μένω μέχρι αργά ξύπνιος, επισκέπτομαι nightclubs και τρώω πολλά καρότα. Μου είπαν ότι σε βοηθούν να βλέπεις στο σκοτάδι!", υπογράμμισε ο Σκωτσέζος.

Η McLaren Mercedes έχει πάρει την υπόθεση πολύ σοβαρά. Άλλωστε ο Ρον Ντένις δεν φημίζεται για την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Το αντίθετο μάλιστα!

Τα παράθυρα στις σουίτες που θα μείνουν ο Λιούις Χάμιλτον και ο Χέικι Κοβαλάινεν θα είναι βυθισμένα στο σκοτάδι, δεν θα λειτουργούν τα τηλέφωνα και το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει ενημερωθεί να μην ενοχλήσει τους δύο οδηγούς σε καμία περίπτωση!

Παρά την αλλαγή της ώρας, η McLaren θα επιμείνει ευρωπαϊκά για παράδειγμα οι οδηγοί θα πάρουν το πρωινό τους το απόγευμα, θα δειπνήσουν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και στις τρεις θα βρίσκονται στα κρεββάτια τους!












TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ