FORMULA 1

Ο Αλόνσο και ο... πρόλογος του γύρου της Γαλλίας

Ο Αλόνσο και ο... πρόλογος του γύρου της Γαλλίας

Ο Φερνάντο Αλόνσο σέρβιρε καφέ και παρομοίασε τις ώρες που απομένουν για την εκκίνηση της νέας σεζόν σαν τον πρόλογο των μεγάλων ποδηλατικών γύρων.

Ο Φερνάντο Αλόνσο, φανατικός με την ποδηλασία, παρομοίασε τις ώρες που απομένουν για την έναρξη της νέας σεζόν στη Φόρμουλα 1 με τον πρόλογο (μικρή ατομική χρονομέτρηση) των μεγάλων ποδηλατικών γύρων.

"Αισθάνομαι σαν να συμμετέχω στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας. Υπάρχουν είκοσι αγώνες και βρισκόμαστε στον πρόλογο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Όσο πιο δεμένη είναι μια ομάδα, τόσο καλύτερα θα τα πάω. Βασιζόμαστε όλους τους συνεργάτες μας και εκείνοι βασίζονται σε εμάς τους πιλότους, υποθέτω. Στόχος μας είναι να πάρουμε νίκες και να διεκδικήσουμε τον τίτλο", σχολίασε ο οδηγός της Ferrari.

Οι δηλώσεις του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή έγιναν στο περιθώριο εκδήλωσης της scuderia, όπου ο Αλόνσο... υποδύθηκε τον σερβιτόρο και ο Φελίπε Μάσα τον... καφετζή.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε ξανά για το ίνδαλμα του όταν ήταν μικρός και φυσικά πρόκειται για τον Μίκαελ Σουμάχερ.

" Πολλά παιδιά θαυμάζαμε πολύ τον Μίκαελ. Ήταν ο ήρωας μου. Παραμένει ήρωας για εμένα. Είχα πολλές αφίσες του κρεμασμένες στο δωμάτιο μου. Μου άρεσαν και οι υπόλοιποι μεγάλοι οδηγοί".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ