FORMULA 1

Ο Αλόνσο πάει... Mουντιάλ

Ο Αλόνσο πάει... Mουντιάλ
New Image

Οι πιλότοι της F1 νίκησαν τη Star Team με 4-2 σε φιλανθρωπικό αγώνα στο Μονακό. Γκολ ο Αλόνσο (pics)

Το βράδυ της Τρίτης (11/5) πραγματοποιήθηκε στο Μονακό ο καθιερωμένος φιλανθρωπικός αγώνας, που έχει θεσπιστεί από τον πρίγκιπα Αλβέρτο.
Οι πιλότοι άφησαν τις αντιπαλότητες για τον αγώνα της Κυριακής (16/11), ενώνοντας τις δυνάμεις τους ώστε να κερδίσουν τη Star Team του Μονακό.

Το επιθετικό δίδυμο των πιλότων αποτέλεσαν οι Μάσα – Αλγκερσουάρι. Στο χώρο του κέντρου αγωνίστηκαν οι Αλόνσο, Φέτελ, Ρόσμπεργκ, Πετρόφ, με τον Ντι Γκράσι να προωθείται όταν η ομάδα του έβγαινε στην επίθεση. Ο Τρούλι ήταν στην άμυνα, ενώ ο Λιούτσι τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε.

Με τη Star Team αγωνίστηκαν ανάμικτες γνωστές προσωπικότητες από τα αθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως οι πρώην πιλότοι Ρικάρντο Πατρέζε, Άλεξ Κάφι και ο αναβάτης Λόρις Καπιρόσι.

Ο Φερνάντο Αλόνσο, σαν αρχηγός της ομάδας του πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. To γεγονός αυτό προκάλεσε τα πειράγματα των συμπαικτών του οι οποίοι του είπαν ότι ο εκλέκτορας της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, πρέπει να τον πάρει μαζί του στο Mουντιάλ. Στην επανάληψη, το δεύτερο γκολ για τους πιλότους πέτυχε ο οδηγός αγώνων DTM, Μάρο Έντζελ, με τον Μάσα να στέλνει την μπάλα για τρίτη φορά στην αντίπαλη εστία. Το… κέρασμα των οδηγών προς την Star Team ολοκλήρωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Το μόνο που κατάφεραν τα αστέρια του Μονακό ήταν να μειώσουν σε 4-2.

Μετά τον αγώνα ο πρίγκιπας Αλβέρτος απένειμε βραβεία στους αγωνιζόμενους στο φιλανθρωπικό αγώνα.








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ