FORMULA 1

Ο Χάμιλτον "άρπαξε" την pole απ'τον Φέτελ

Ο Χάμιλτον "άρπαξε" την pole απ'τον Φέτελ

Ο Λιούις Χάμιλτον θα ξεκινήσει από την pole position την Κυριακή (28/7) στο Ουνγκαρόρινγκ. Ο οδηγός της Μercedes άρπαξε την πρώτη θέση από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Στο νήμα κρίθηκε η pole position στην "καυτή" Ουγγαρία (σ.σ. στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία). Ο Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) άρπαξε τη μπουκιά από το στόμα του Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull).

Μόλις 38 χιλιοστά του δευτερολέπτου χώρισαν τον Βρετανό πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή από τον Φέτελ. Δεν ήταν λίγες οι εκπλήξεις στις κατατακτήριες δοκιμές του ουγγρικού GP.

Ο Ρομαίν Γκροζάν (Lotus) "τρύπωσε" στην τρίτη θέση δίπλα στον Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes). Οι άλλοι δύο διεκδικητές του τίτλου, ο Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari) και ο Κίμι Ράικονεν (Lotus) βρίσκονται στην τρίτη σειρά.

Μόλις 10ος ήταν ο Μαρκ Γουέμπερ (Red Bull), ενώ ο Τζένσον Μπάτον (McLaren) που είχε πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην καριέρα του στη Βουδαπέστη ήταν μόλις 13ος.

Ο διεκδικητής της θέσης του Γουέμπερ στη Red Bull, Ντάνιελ Ρικιάρντο θα εκκινήσει 8ος με τον τιμέιτ του, Ζαν-Έρικ Βερν (Toro Rosso), ο οποίος αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα το 2014, να είναι 14ος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ