FORMULA 1

Ο Χάμιλτον στηρίζει τον αγώνα της Μαλάλα κατά των Ταλιμπάν

Ο Χάμιλτον στηρίζει τον αγώνα της Μαλάλα κατά των Ταλιμπάν

Η 14χρονη Πακιστανή, Μαλάλα Γιουσαφζάι, που πυροβολήθηκε από τους Ταλιμπάν επειδή αγωνίζεται εναντίον τους, έχει στο πλευρό τους εκατομμύρια ανθρώπους. Μεταξύ αυτών και ο Λιούις Χάμιλτον. Διαβάστε τι έγραψε στο twitter του.

Η ωμότητα και η βία είναι καταδικαστέα απ' όλους τους λογικούς ανθρώπους και ο αγώνας εναντίον της είναι αγώνα υπέρ του ανθρώπου και της ειρήνης.

Χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο, παλεύουν για την ειρήνη και μια καλύτερη ζωή και μια απ' αυτές είναι και η 14χρονη Πακιστανή, Μαλάλα Γιουσαφζάι, που τα έβαλε με τους Ταλιμπάν και αντίκρισε τον θάνατο.

Η Μαλάλα που έγινε γνωστή για τον αγώνα της κατά των Ταλιμπάν, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης έξω από το σχολείο της , αλλά κατάφερε να βγει και πάλι νικήτρια, έστω κι αν τραυματίστηκε σοβαρά. Τα έβαλαν με ένα 14χρονο κορίτσι, όμως και πάλι δεν τα κατάφεραν...

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Βρετανία, όπου προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της και να προστατευτεί από την βαρβαρότητα που την καταδιώκει. Κι όλα αυτά, επειδή τόλμησε να μιλήσει για την μαύρη πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά σε μια χώρα που οι θρησκευτικές ακρότητες είναι συχνό φαινόμενο και η ισότητα μοιάζει με άγνωστη λέξη.

Οι άνθρωποι που στηρίζουν την Μαλάλα είναι εκατομμύρια ανά τον κόσμο και ένας απ' αυτούς είναι και ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Formula 1, έγραψε μήνυμα στήριξης για την 14χρονη και ζήτησε απ' όσους τον ακολουθούν στον λογαριασμό του στο twitter να μιμηθούν το παράδειγμά του και να γίνουν μέλη στην σελίδα που δημιουργήθηκε για την Μαλάλα .

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ