FORMULA 1

Ο Χάμιλτον θέλει νίκες, όχι τη Νικόλ

Ο Χάμιλτον θέλει νίκες, όχι τη Νικόλ

Ο Λιούις Χάμιλτον τρέχει για να πάρει νίκες και όχι να ξεχάσει τη μνηστή του, Νικόλ. "Η νίκη σημαίνει τα πάντα", σχολίασε ο Βρετανός οδηγός.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη στην καριέρα του Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός εξήγησε ξανα στην Ινδία ότι περνάει δύσκολες στιγμές και πλέον τον ενδιαφέρει μόνο να νικήσει στους τρεις εναπομείναντες αγώνες στη Φόρμουλα 1.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό ότι χώρισαν οι δρόμοι του 26χρονου Χάμιλτον με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Νικόλ Σέρτζινγκερ, 33 ετών.

Ο οδηγός της McLaren εξήγησε "είχα κάποια προβλήματα στους αγώνες και στην προσωπική μου ζωή. Δεν ήταν μια καλή χρονιά, ανυπομονώ να έρθει η επόμενη σίγουρα. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να βάλω ξανά τη ζωή μου σε μια σειρά, να σκύψω το κεφάλι και να συγκεντρωθώ στο να κάνω αυτά που αγαπώ περισσότερο".

Και αυτό είναι οι νίκες στη Φόρμουλα 1, πρόσθεσε ο Χάμιλτον που επέστρεψε στο βάθρο των νικητών στην Κορέα: " Δεν κάνει διαφορά για μένα αν έρθω δεύτερος ή τρίτος ή τέταρτος ή πέμπτος. Οι νίκες σημαίνουν τα πάντα. Μετά από αυτό αν είσαι δεύτερος στους χαμένους ή τρίτος στους χαμένους".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ