FORMULA 1

Ο Χόρνερ περιμένει το λάθος του Αλόνσο

Ο Χόρνερ περιμένει το λάθος του Αλόνσο

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ περιμένει από τον Φερνάντο Αλόνσο να στραβοπατήσει στη συνέχεια της σεζόν. Συγνώμη σε Red Bull και Lotus ζήτησε η Renault.

Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο μοναδικός οδηγός που έχει πάρει δύο νίκες και έχει βαθμολογηθεί και στους οκτώ αγώνες της σεζόν.

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari προηγείται πλέον στη βαθμολογία των οδηγών με τον αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ να προβλέπει πως η σταθερή πορεία του Αλόνσο δεν θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Ο Φερνάντο έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, παίρνοντας βαθμούς σε κάθε αγώνα, όμως η στατιστική λέει πως θα έχει ένα κακό σαββατοκύριακο στα 20 που υπάρχουν στο πρόγραμμα", δήλωσε ο Αυστριακός που είδε τον οδηγό του, Σεμπάστιαν Φέτελ να σταματάει με μηχανικό πρόβλημα κι ενώ προηγούνταν στον αγώνα.

" Βρισκόμασταν σε εξαιρετική θέση, οπότε ήταν δυσάρεστο που δεν τερμάτισε (ο Φέτελ). Μαζί με τη Renault πιστεύω πως καταλάβαμε από το λάθος μας και ελπίζουμε να μην επαναληφθεί".

Τόσο ο Φέτελ, όσο και ο Ρομαίν Γκροζάν της Lotus εγκατάλειψαν με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Η Renault που προμηθεύει κινητήρες στις δύο ομάδες, ζήτησε συγνώμη για το πρόβλημα που προέκυψε.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ