EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Ο Έβανς τούμπαρε στους Αγ. Θεοδώρους, τον επανέφεραν οι θεατές

Toyota GAZOO Racing WRT
Elfyn Evans, Acropolis Rally Greece 2024 TOYOTA GAZOO RACING WRT

Άλλο ένα από τα αμέτρητα συμβάντα των εργοστασιακών οδηγών του WRC στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις συνέβη στην ΕΔ11 του αγώνα, στο δεύτερο πέρασμα από τους Αγ. Θεοδώρους: η ανατροπή του Toyota GR Yaris Rally1 του Έλφυν Έβανς, που χρειάστηκε τη βοήθεια των θεατών για να συνεχίσει.

Ο Έλφυν Έβανς, διεκδικητής του φετινού τίτλου του WRC με την εργοστασιακή ομάδα της Toyota, είχε ήδη χάσει από χθες Παρασκευή (6/9) κάθε ελπίδα για διάκριση στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις εξαιτίας προβλήματος στο Turbo του Toyota GR Yaris Rally1 που του κόστισε σχεδόν 9 λεπτά.

Ο Ουαλός, που περιμένει την αυριανή (8/9) Power Stage για να κερδίσει έστω λίγους βαθμούς, βρισκόταν στην 13η θέση της γενικής κατάταξης όταν του έτυχε άλλο ένα απρόοπτο: σε μια δεξιά φουρκέτα, με πολύ χαμηλή ταχύτητα, το αυτοκίνητό του ανετράπη, και ακινητοποιήθηκε ανάποδα, με την οροφή στο έδαφος.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πληρώματα ζητούν τη βοήθεια των θεατών για να επαναφέρουν το αυτοκίνητο στους τροχούς του - κι έτσι συνέβη και τώρα με τον Έλφυν Έβανς, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω Video:

TAGS EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ RALLY ACROPOLIS 2024 ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2024 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ WRC TOYOTA WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ