FORMULA 1

Ο Φέτελ έχει καινούργιο κορίτσι!

Ο Φέτελ έχει καινούργιο κορίτσι!

Τη λένε Άμπι και ήρθε να αντικαταστήσει τη... βιτσιόζα Κάιλι. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε δημόσια για τη νέα του... σύντροφο στην Αυστραλία.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι σοβαρός... γυναικοκατακτητής μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων της Φόρμουλα 1.

Μετά την Κέιτ, την πονηρή αδερφή της Κέιτ, τη φλογερή Λιζ και τη βιτσιόζα Κάιλι, η νέα... παρτενέρ του ονομάζεται Άμπι (σ.σ. από το Abbey όχι από το Abigail).

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατέληξε στο παρατσούκλι του νέου μονοθεσίου του, της RB8. Έχει αποκτήσει τη συνήθεια να τους δίνει γυναικεία ονόματα.

Προς το παρόν η Άμπι δεν διαθέτει επίθετο γιατί σύμφωνα με τον Γερμανό " πρέπει να δούμε τη συμπεριφορά της", εννοώντας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς την Κυριακή (18/3).

Αποκάλυψε πως σε συζητήσεις με την ομάδα του είχαν σκεφτεί και το παρατσούκλι "Everybody's Wife" δηλαδή η γυναίκα όλων, ωστόσο δεν προχωρησαν με την ιδέα.

" Ένα από τα παιδιά εξέφρασε την άποψη πως μπορεί να μην είναι αρκετά σέξι και χρειάζεται καινούργια μύτη, ωστόσο τρέχει σαν τρένο!".

Οι οδηγοί συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες των χορηγών των ομάδων τους. Ο Φέτελ και ο τιμέιτ του, Μαρκ Γουέμπερ έπαιξαν κρίκετ σε δημοφιλή παραλία της Μελβούρνης.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ