FORMULA 1

"Ο Φέτελ είναι ο Ρούνι της Φόρμουλα 1"

"Ο Φέτελ είναι ο Ρούνι της Φόρμουλα 1"

Ο τιμ μάνατζερ της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ παρομοίασε τον οδηγό του και παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ με τον Γουέιν Ρούνι.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα κυνηγήσει την Κυριακή (13/11) την 12η φετινή νίκη του και σύμφωνα με τον... προϊστάμενο του, Κρίστιαν Χόρνερ, ο Φέτελ έχει την ίδια επιθυμία να κυριαρχήσει στην πίστα που έχει και ο Άγγλος επιθετικός Γουέιν Ρούνι να σημειώνει γκολ.

" Αν έπαιζε ποδόσφαιρο, θα ήταν επιθετικός. Ένας Γουέιν Ρούνι που θέλει πάντα να σημειώνει γκολ", εξήγησε ο Χόρνερ στην εφημερίδα "Die Welt"

O Aυστριακός που έχει εξελιχθεί σε... μέγα ατακαδόρο αναφέρθηκε στο ρίσκο που πήρε ο Φετελ στην Ινδία, προκειμένου να πετύχει ρεκόρ γρήγορου γύρου και να πραγματοποιήσει το χατ-τρικ (νίκη, πολ ποζίσιον και ρεκόρ γύρου).

"Ζήτησε συγνώμη για το μικρό του σόου. Γνωρίζει ότι δεν μας άρεσε. Κάναμε ό,τι μπορέσαμε, αλλά δεν είχαμε δύναμη να τον σταματήσουμε. Θα έπρεπε να βάλουμε μια αγελάδα στην πίστα (σ.σ. για να σταματήσει ο Φέτελ)", κατέληξε ο Χόρνερ αναφερόμενος στο "ιερό" ζώο των Ινδών.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ