FORMULA 1

Ο Φέτελ στέφεται πρωταθλητής αν...

MONZA, ITALY - SEPTEMBER 11:  Sebastian Vettel of Germany and Red Bull Racing celebrates with the winning drivers trophy following the Italian Formula One Grand Prix at the Autodromo Nazionale di Monza on September 11, 2011 in Monza, Italy.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
MONZA, ITALY - SEPTEMBER 11: Sebastian Vettel of Germany and Red Bull Racing celebrates with the winning drivers trophy following the Italian Formula One Grand Prix at the Autodromo Nazionale di Monza on September 11, 2011 in Monza, Italy. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Διαβάστε όλα τα πιθανά σενάρια που μπορούν να δώσουν στον Σεμπάστιαν Φέτελ τον παγκόσμιο τίτλο στη Σιγκαπούρη την επόμενη Κυριακή (25/9).

Αργά ή γρήγορα ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναμένεται να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο οδηγών μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός οδηγός της Red Bull θα γίνει ο νεαρότερος οδηγός με δύο παγκόσμιους τίτλους.

Όλα μπορούν να τελειώσουν ακόμα και την επόμενη Κυριακή (25/9) στο νυχτερινό αγώνα της Σιγκαπούρης. Φυσικά πρέπει να ανέβει στο βάθρο (μόνο μια φορά δεν τα έχει καταφέρει φέτος). Σε διαφορετική περίπτωση ο τίτλος θα κριθεί στην Ιαπωνία.

Το Sport24.gr αναφέρει όλα τα πιθανά σενάρια κατάκτησης του τίτλου του Φέτελ στη Σιγκαπούρη:

Αν ο Φέτελ νικήσει

Για να πάρει τον τίτλο θα πρέπει ο Φερνάντο Αλόνσο να τερματίσει τουλάχιστον τέταρτος. Ο Τζένσον Μπάτον και ο Μαρκ Γουέμπερ τουλάχιστον τρίτοι.

Αν ο Φέτελ τερματίσει δεύτερος

Ο Αλόνσο πρέπει να τερματίσει όγδοος ή πιο χαμηλά. Ο Μπάτον και ο Γουέμπερ στην πέμπτη θέση ή πιο χαμηλά και φυσικά να μην νικήσει ο Λιούις Χάμιλτον.

Αν ο Φέτελ είναι τρίτος

Ο Αλόνσο πρέπει να τερματίσει ένατος ή χαμηλότερα. Ο Μπάτον και ο Γουέμπερ έβδομοι ή χαμηλότερα. Ο Χάμιλτον δεν πρέπει να βρεθεί στην πρώτη δυάδα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ