FORMULA 1

O Φέτελ στέφθηκε στο "Βασίλειο των Ονείρων"

O Φέτελ στέφθηκε στο "Βασίλειο των Ονείρων"

Στο Νέο Δελχί απονεμήθηκαν τα βραβεία των κορυφαίων οδηγών των παγκοσμίων πρωταθλημάτων που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της FIA.

Ένα μακρινό ταξίδι ακόμα για τους... ταλαιπωρημένους οδηγούς της Φόρμουλα 1 και όχι μόνο. Στον πολυχώρο "Βασίλειο των Ονείρων" στο Νέο Δελχί πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων των οδηγών που διακρίθηκαν στα παγκόσμια πρωταθλήματα της FIA.

Φυσικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βραδιά είχε ο Σεμπάστιαν Φέτελ που επέστρεψε στο Νέο Δελχί, για να παραλάβει το βραβείο του. Ο Φέτελ ανέβηκε στο πρώτο σκαλί σε ένα βάθρο ακόμα, έχοντας δίπλα του τον δεύτερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των οδηγών, Τζένσον Μπάτον και τον τρίτο Μαρκ Γουέμπερ.

Αφού παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ ο Φέτελ είπε " είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ στην Ινδία για να παραλάβω το δεύτερο βραβείο μου ως παγκόσμιος πρωταθλητής. Το είχα στο σπίτι μου όλη τη χρονιά και δεν ήθελα να το επιστρέψω, σημαίνει πολλά για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα της Renault για τις εντυπωσιακές προσπάθειες τους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη Renault για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε".

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε υπερήφανος για τις 12 νίκες, τις 18 πολ ποζίσιον, τα 27 βάθρα και την υπεράσπιση του τίτλου των κατασκευαστών.

Βραβεία πήραν ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC, Σεμπαστιάν Λεμπ, ο Ιβάν Μέλερ νικητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τουρισμού και ο Γερμανός Μίκαελ Κραμ στο GT1.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ