FORMULA 1

Ο Φέτελ ξεπέρασε τον Μάνσελ

Ο Φέτελ ξεπέρασε τον Μάνσελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξασφάλισε την 15η φετινή πολ ποζίσιον στη Βραζιλία και έκανε δικό του ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της F1.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε τον... ρεκορδιαλυτή μαζί του και στο Σάο Πάουλο! Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα εκκινήσει από την πρώτη θέση της εκκίνησης και στη Βραζιλία.

Πολ ποζίσιον Νο15 για τον Γερμανό που κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων πολ ποζίσιον σε μια σεζόν, το οποίο μοιραζόταν από το Άμπου Ντάμπι με τον Νάιτζελ Μάνσελ.

Με έναν εκπληκτικό γύρο (1:11.918), έτσι όπως το συνηθίζει, χτύπησε στο φινάλε του Q3 και αφαίρεσε την τιμή από τον τιμέιτ του στη Red Bull, Μαρκ Γουέμπερ.

Στη δεύτερη σειρά θα παραταχθούν οι McLaren Mercedes των Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον, ενώ στην τρίτη η Ferrari του Φερνάντο Αλόνσο και η Mercedes του Νίκο Ρόσμπεργκ.

Μόλις έβδομος ο Φελίπε Μάσα (Ferrari) μπροστά στους συμπατριώτες του μπροστά από τον Άντριαν Σούτιλ (Force India), τον Μπρούνο Σένα (Renault), ενώ ο Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes) δεν συμμετείχε στο Q3 και θα ξεκινήσει από την 10η θέση.

Η εκκίνηση του τελευταίου αγώνα της σεζόν θα γίνει την Κυριακή (27/11, 18.00).

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ