FORMULA 1

Ο Γκροζάν "βλέπει" νίκη φέτος

Ο Γκροζάν "βλέπει" νίκη φέτος

Ο Ρομαίν Γκροζάν εξέφρασε την πεποίθηση πως μπορεί να κατακτήσει την πρώτη νίκη στην καριέρα του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το βάθρο στο Μπαχρέιν άνοιξε την όρεξη στον Ρομαίν Γκροζάν. Ο Γαλλοελβετός οδηγός, τον οποίο ο Ερίκ Μπουγιέ χαρακτήρισε μελλοντικό παγκόσμιο πρωταθλητή, θέλει και κάτι παραπάνω για τον εαυτό του φέτος.

Ο 26χρονος οδηγός της Lotus εξέφρασε την άποψη πως αποτελεί εφικτό στόχο η κατάκτηση μιας νίκης τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

"Οι χειμερινές δοκιμές μας έδειξαν πως το μονοθέσιο μας είναι αρκετά καλό. Στις πρώτες δοκιμές στη Μελβούρνη ήμουν τρίτος στην εκκίνηση, πραγματικά εκπληκτικό, ωστόσο πήραμε ό,τι μας άξιζε στους επόμενους αγώνες", σχολίασε ο Γκροζάν και πρόσθεσε:

" Όμως γνωρίζαμε πως έχουμε καλό μονοθέσιος και η ομάδα δουλεύει σκληρά για να αναβαθμίσει το μονοθέσιο, κι αυτό θα είναι το κλειδί της φετινής σεζόν.Γνωρίζουμε πως έχουμε κάτι καλό στα χέρια μας το οποίο δούλεψε καλά, οπότε τώρα δουλεύουμε περισσότερο για το κάνουμε καλύτερο στους επόμενους αγώνες. Αν όλα κυλήσουν σωστά, ίσως πάρουμε μια νίκη πριν από το τέλος της σεζόν".

Ο Γκροζάν διευκρινίζει πως η Lotus δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο (σ.σ. στους κατασκευαστές). Ο στόχος είναι " η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Βρισκόμαστε σε αρκετά καλό σημείο, αλλά χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Γιατί όμως να μη γίνει αυτό στο μέλλον; Θα ήθελα να είμαι μέλος αυτής της εμπειρίας. Να στεφθώ παγκόσμιος πρωταθλητής με αυτή την ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά για να το καταφέρουμε".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ