FORMULA 1

Ο Γουέμπερ τροφοδοτεί τον "εμφύλιο" στη Red Bull

Ο Γουέμπερ τροφοδοτεί τον "εμφύλιο" στη Red Bull

O Mαρκ Γουέμπερ έδωσε τη δική του απάντηση στα απαξιωτικά σχόλια του συμβούλου της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο. Η "διαμάχη" αναμένεται να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ντάνιελ Ρικάρντο κλήθηκε να περιγράψει τον Χέλμουτ Μάρκο, ειδικό σύμβουλο της Red Bull. Ο Αυστραλός οδηγός της Toro Rosso δυσκολεύθηκε να απαντήσει. Είπες πως αρχικά ήταν νευρικός όταν του μιλούσε, όμως "για να είμαι ειλικρινής όταν τον γνωρίσεις και τα πηγαίνεις καλά, είναι κάτι παραπάνω από ένας φυσιολογικός άνθρωπος".

Αρκεί να τα πηγαίνεις καλά... Σύμφωνα με τον Μάρκο, ο άλλος Αυστραλός της Red Bull, ο Μαρκ Γουέμπερ δεν τα πηγαίνει καλά ή καλύτερα δεν είναι όσο αποδοτικός πρέπει για να σταθεί δίπλα στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

" Μου φαίνεται πως ο Γουέμπερ κάνει δύο καλούς αγώνες κάθε χρονιά όπου είναι ανίκητος, αλλά δεν μπορεί να διατηρήσει αυτή τη φόρμα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και μόλις φανεί πως έχει προοπτικές για να κάνει κάτι καλό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχει πρόβλημα με την πίεση. Εν συγκρίσει με τη διαρκή άνοδο του Σεμπ, μου φαίνεται πως η φόρμα του Μαρκ ολοένα και χειροτερεύει. Έτσι, όταν τυχαίνει κάποια τεχνική ατυχία, όπως με τον εναλλάκτη, πέφτει απότομα η απόδοση του", είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο Δρ.Μάρκο.

Ο Μάρκο δεν έχει πολλές συμπάθειες στη Φόρμουλα 1 και δεν έχει προσπαθήσει να κρύψει πως δεν συμπαθεί τον Γουέμπερ. Ο Γουέμπερ, ένας από τους ικανότερους και συμπαθέστερους οδηγούς στο πρωτάθλημα, έδωσε τη δική του απάντηση στον Μάρκο.

"Κοιτάξτε, ο καθένας σε αυτό το επίπεδο έχει τη δική του ατζέντα και είναι ολοφάνερο εδώ και αρκετό καιρό πως δεν υπήρξα ποτέ μέλος της ατζέντα του Μάρκο", έγραψε στο σάιτ του.

Ως γνωστόν ο Γουέμπερ διαπραγματεύεται απευθείας το συμβόλαιο του με τον ιδιοκτήτη της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεστσιτς και δεν έχει... πολλά πολλά με τον Μάρκο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ