FORMULA 1

O Καρθικέγιαν στην Spyker;

O Καρθικέγιαν στην Spyker;
καρθικεγιαν

Ο Ινδός πιλότος Ναράιν Καρθικέγιαν ίσως επιστρέψει στις πίστες του Φόρμουλα 1, παίρνοντας τη θέση του Κρίστιαν Άλμπερς

Είναι γνωστό εδώ και ημέρες πως πρόθεση τις Spyker είναι να "απαλλαγεί" απο τον Ολλανδό οδηγό, Κρίστιαν Άλμπερς και γι' αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της Ολλανδικής εταιρίας ψάχνουν για αντικαταστάτη. Ένας απο τους βασικούς υποψήφιους για την θέση του Άλμπερς, είναι ο Ινδός πιλότος, Ναράιν Καρθικέγιαν που το 2005 έτρεχε με το μονοθέσιο της Jordan ενώ τη φετινή χρονιά είναι δεύτερος οδηγός δοκιμών στην Williams.
Στην λίστα των υποψηφίων βρίσκεται επίσης και το όνομα του Κρίστιαν Κλάιν που ύστερα απο τρία χρόνια στην Red Bull, φέτος ειναί οδηγός δοκιμών στην Honda. Μάλιστα ο 24χρονος Αυστριακός πιλότος, είχε οδηγήσει στις δοκιμές της Παρασκευής του Βρετανικού γκραν πρι, στην θέση του Τζέισον Μπάτον που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ την Δευτέρα είχε επισκεφθεί το εργοστάσιο της Spyker.

Για το θέμα του Καρθικέγιαν μίλησε το αφεντικό της Ολλανδικής ομάδας, Κόλιν Κολς τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Προς το παρόν δεν έχουμε υπογράψει με κανέναν οδηγό. Ο Ναράιν είναι μια απο τις επιλογές μας, μια καλή επιλογή, όμως βρισκόμαστε στο στάδιο της αξιολόγησης και έχουμε ενημερώσει την Williams για αυτό το ενδεχόμενο".



Ο Κολς προαναγγείλε πως πιθανός αντικαταστάτης του Άλμπερς στον επόμενο γκραν πρι της Γερμανίας ίσως είναι ο οδηγός δοκιμών της Spyker, Μάρκους Γουινκελχόκ. "Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μάρκους στο Γερμανικό γκραν πρι ειδικά, για το λόγο πως δεν έχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα με το μονοθέσιο μας τη φετινή χρονιά", δήλωσε μεταξύ άλλων το αφεντικό της Spyker.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έτερος οδηγός δοκιμός Γκιέτο Φαν Ντε Γκάρντε δεν υπολογίζεται καθώς δεν έχει το ειδικό δίπλωμα που χρειάζεται.




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ