FORMULA 1

Ο Λεκλέρ στην μπαριέρα στις πρώτες δοκιμές του Μπακού: Δείτε το VIDEO

AP Photo/Sergei Grits
Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco in action during a Formula One Grand Prix practice in Baku, Azerbaijan, on Friday, Sept. 13, 2024. AP PHOTO/SERGEI GRITS

Δύσκολο ήταν το ξεκίνημα του Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari στο 17ο φετινό τριήμερο της Formula 1, καθώς ο Μονεγάσκος στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP του Αζερμπαϊτζάν προσέκρουσε στον τοίχο της εξόδου της στροφής 17.

Ο νικητής του τελευταίου αγώνα της Formula 1, στη Μόντσα, φαίνεται να προσέγγισε στη στροφή 13 του σιρκουί του Μπακού με υψηλότερη της ιδανικής ταχύτητας και μπλόκαρε τα φρένα από την είσοδο της στροφής μέχρι τη στιγμή της πρόσκρουσης στην μπαριέρα Tecpro.

Στην πρόσκρουση έσπασε η εμπρός πτέρυγα του cavallino, καθώς το ρύγχος και όλη η εμπρός δεξιά ανάρτηση. Που σημαίνει ότι οι μηχανικοί του 25χρονου έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους ώστε ο Λεκλέρ να προλάβει να συμμετάσχει στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Μπακού, που ξεκινά σήμερα (13/9) στις 15:00.

Μετά το ατύχημα του Λεκλέρ η πρώτη περίοδος δοκιμών διακόπηκε για λίγα λεπτά, μέχρι να απομακρυνθεί το μονοθέσιο από το σημείο. Δείτε παρακάτω την άτυχη στιγμή του Μονεγάσκου της Ferrari:

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2024 GP ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ