MOTOGP

Ο Λορένθο παίρνει τη ζωή στα χέρια του

Ο Λορένθο παίρνει τη ζωή στα χέρια του
λορενθο

Το γυαλί έσπασε στις σχέσεις του Χόρχε Λορένθο με τον επί σειρά ετών μάνατζερ του, Ντάνι Αματριάν.

H εφημερίδα "Diario de Mallorca" γράφει ότι το γυαλί έσπασε στις σχέσεις των δύο ανδρών. Πόσο στενές ήταν; Ας υπενθυμίσουμε ότι όταν ο 21χρονος αναβάτης χρειάστηκε να επιλέξει ανάμεσα στον πατέρα του και τον Αματριάν, ο Λορένθο επέλεξε τον δεύτερο.
Στο πρόσφατο GP της Ιντιανάπολης οι δύο άνδρες απέφυγαν ο ένας την παρουσία του άλλου. Μάλιστα ο Ισπανός μάνατζερ κάλεσε τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους σε δείπνο (χωρίς την παρουσία του Λορένθο) με σκοπό να τους ανακοινώσει κάτι, αλλά δεν τους είπε τίποτα.

Μετά τα πολλαπλά ατυχήματα του, ο θεαματικός ρούκι είδε από ότι φαίνεται τα πράγματα με άλλο μάτι. Πλέον οι καβγάδες του με τον Αματριάν στη διαχείρηση της εικόνας του έχουν πυκνώσει, όπως αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.

Ο πατέρας του Λορένθο, ο Τσίκο είχε αφήσει πριν από δύο χρόνια υπονοούμενα αναφορικά με το που πηγαίνουν τα έσοδα του γιου του.

Η κόντρα του Λορένθο με τον Ντάνι Πεδρόσα ουσιαστικά άρχισε από την κακή σχέση που έχουν οι μάνατζερ τους, ο Ντάνι Αματριάν και ο Αλμπέρτο Πουτς.

Και για τον τελευταίο ακούγονται διάφορα σχετικά με την επιρροή του στον Πεδρόσα και τις απαιτήσεις που έχει ο τελευταίος από τη Honda με αποκορύφωμα την αλλαγή από τα Michelin στη Bridgestone μεσούσης της περιόδου.








TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ