FORMULA 1

Ο Μάρκο έβαλε τον Γουέμπερ στη θέση του

Ο Μάρκο έβαλε τον Γουέμπερ στη θέση του

Ο Μαρκ Γουέμπερ θα βοηθήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κατακτήσει τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του σύμφωνα με τον σύμβουλο της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο.

Ο Χέλμουτ Μάρκο δεν είναι θαυμαστής του Μαρκ Γουέμπερ. Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull Racing θα έχει δύσκολη αποστολή για να διατηρήσει τη θέση του στην αυστριακή ομάδα το 2014.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μάρκο στην Sport Bild ο Γουέμπερ θα πρέπει να βοηθήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κατακτήσει το 2013 τον τέταρτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του.

" Ο Μαρκ γνωρίζει τι περιμένουμε από εκείνον. Για τέσσερα χρόνια ο Φέτελ και ο Γουέμπερ βρίσκονται στην ομάδα μας. Ο Σεμπάστιαν ήταν φιναλίστ μια φορά και πρωταθλητής άλλες τρεις", υποστήριξε ο Μάρκο, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να κρύψει τον εκνευρισμό του με την εμφάνιση του Γουέμπερ στον τελικό της Βραζιλίας.

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως φαβορί για τη θέση του Γουέμπερ το 2014 είναι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος μετακόμισε το χειμώνα από τη Force India στη Sauber.

" Πριν από λίγα χρόνια βρισκόταν στη λίστα των υποψήφιων μας για την Toro Rosso, αλλά ο Νίκο είχε ήδη βασικό χορηγό (Dekra) και δεν ήθελε να τον αφήσει", πρόσθεσε ο Μάρκο.

Ο Γουέμπερ επέλεξε να παραμείνει στη Red Bull κι ενώ το όνομα του είχε ακουστεί και για τη Ferrari, για να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ