FORMULA 1

Ο Μάτεστσιτς θέλει Αλόνσο ή Χάμιλτον

Ο Μάτεστσιτς θέλει Αλόνσο ή Χάμιλτον

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull έχει καταλήξει στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Σεμπάστιαν Φέτελ σε περίπτωση που πάει στη Ferrari. Απέκτησε χορηγό για το 2013 η Red Bull.

Το εγκώμιο του Σεμπάστιαν Φέτελ έπλεξε ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεστσιτς. Σε μια σπάνια συνέντευξη του σε εφημερίδα του Σάλτσμπουργκ ο Αυστριακός επιχειρηματίας κατονόμασε επίσης τους Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο ως υποψήφιους αντικαταστάτες του Φέτελ στη Red Bull.

"Ο Φέτελ είναι ο νεαρότερος από τους τρεις και σίγουρα υπάρχει προοπτική για να γίνει ακόμα καλύτερος. Ίσως βρίσκεται στο ζενίθ σε άποψη ταχύτητας, αλλά με μεγαλύτερη πείρα μπορεί να γίνει καλύτερος", σχολίασε ο Μάτεστσιτς.

Η Red Bull έχει στηρίξει τον 25χρονο υποψήφιο τρις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή από το ξεκίνημα της καριέρας του και έριξε φως στην προσωπική σχέση τους.

" Δεν υπάρχουν μόνο συμβόλαια, αλλά μας συνδέσουν δεσμοί αφοσίωσης και φιλίας. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες. Αν ήμουν κι εγώ οδηγός, θα μου άρεσε η ιδέα να οδηγήσω για τη Ferrari μια μέρα. Δεν είναι μόνο κάτι φυσιολογικό, αλλά απόλυτα λογικό. Αν (ο Φέτελ) φύγει από κοντά μας, θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία και μετά τίποτα δεν θα σταματήσει τον Αλόνσο ή τον Χάμιλτον να οδηγήσουν για εμάς".

Το συμβόλαιο του Φέτελ με τη Red Bull ολοκληρώνεται το 2013, όπως και εκείνο του Μαρκ Γουέμπερ. Εν τω μεταξύ η Red Bull θα αποκτήσει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη Φόρμουλα 1 έναν χορηγό ονόματος.

Αυτός θα είναι η εταιρεία αυτοκινήτων Infiniti, η οποία ανήκει στο γκρουπ της Renault. Ωστόσο ο γαλλικός κολοσσός αρνήθηκε πως η ιαπωνική εταιρεία θα δώσει το όνομα της στους κινητήρες που χρησιμοποιεί η Red Bull Racing.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2011 και θα ολοκληρωθεί το 2014.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ