FORMULA 1

Ο Μοντετζέμολο τράβηξε το αυτί του Αλόνσο

Ο Μοντετζέμολο τράβηξε το αυτί του Αλόνσο

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο αποδοκίμασε δημόσια τις δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο μετά το τέλος του Grand Prix Ουγγαρίας.

Η ατμόσφαιρα στη Ferrari δεν είναι ιδανική. Ήρθαν και οι δηλώσεις του προέδρου της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο να επιβεβαιώσουν την τεταμένη ατμόσφαιρα στο Μαρανέλο.

Ο Μοντετζέμολο άσκησε δημόσια κριτική στον Φερνάντο Αλόνσο μετά τις δηλώσεις του Ισπανού οδηγού μετά το τέλος του ουγγρικού Grand Prix.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είχε συνάντηση με τον Στέφανο Ντομενικάλι, όπου ενημερώθηκε για τον αγώνα στο Ουνγκαρόρινγκ. Η Ferrari εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει σχετικά:

" Υπήρξε μια αναφορά (σ.σ. από τον Μοντετζέμολο) για τα τελευταία σχόλια από τον Αλόνσο που δεν άρεσαν στον Μοντετζέμολο, ούτε σε κανέναν στην ομάδα. Οπότε όταν ο Μοντετζέμολο επικοινώνησε με τον Ισπανό το πρωί στο τηλέφωνο για να του ευχηθεί χρόνια πολλά, του τράβηξε το αυτί θυμίζοντας του πως "όλοι οι σπουδαίοι πρωταθλητές που έχουν οδηγήσει για τη Ferrari έχουν πάντα βάλει το ενδιαφέρον τους για την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να δείξουμε αποφασιστικότητα στη συνεισφορά του καθενός μας στην ομάδα, να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και τους ανθρώπους της τόσο στην πίστα, όσο και μακριά από αυτή".

Ο Αλόνσο, το όνομα του οποίου ακούστηκε για τη Red Bull για το 2014 σε μια είδηση που κρύβει πολλά, τερμάτισε 5ος και είπε πως ενώ η Ferrari βρίσκεται κοντά στη λύση των προβλημάτων της, ζήτησε όμως η βελτίωση να έρθει στον πρώτο αγώνα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, στο Σπα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ