FORMULA 1

O Mπρον δεν φεύγει απ'τη Mercedes

O Mπρον δεν φεύγει απ'τη Mercedes

Ο Ρος Μπρον μίλησε για το μέλλον του στη Φόρμουλα 1, ξεκαθαρίζοντας πως θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στη Mercedes.

Μετά από ένα όργιο φημών γύρω από το όνομα του και τη θέση του στη Mercedes, ο Ρος Μπρον έλυσε τη σιωπή του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει.

Τα προηγούμενα 24ωρα με αφορμή την πιθανή έλευση του Πάντι Λόου από τη McLaren στη Mercedes και το... συνωστισμό προσωπικοτήτων στη γερμανοβρετανική ομάδα μετά τον ερχομό του Νίκι Λάουντα και του Τότο Βολφ, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπρον να ακολουθεί τον Νόρμπερτ Χάουγκ στην έξοδο.

" Γνωρίζω όλα τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον. Και ελπίζω πως θα παραμείνω μέρος της για αρκετό καιρό ακόμα. Νομίζω πως μπαίνουμε σε μια συναρπαστική περίοδο. Η άφιξη του Λιούις (Χάμιλτον) αποτελεί καταλύτη για όλους εμάς. Υπάρχει διάθεση, κίνητρο και νομίζω πως βλέπουμε την υλοποίηση των αλλαγών που κάναμε τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Το μονοθέσιο του 2013 έχει προετοιμαστεί από τον Άλντο (Κόστα) και έχει κάνει φανταστική δουλειά... Ανυπομονώ", σχολίασε ο Μπρον που διέσωσε την ομάδα μετά την αποχώρηση της Honda, προχωρώντας στην απόκτηση της, τη μετονομασία της σε Brawn GP, το ανέλπιστο νταμπλ και την πώληση της στη Mercedes.

O Mπρον δεν επιθυμεί να δεσμευθεί, σύμφωνα με τα δικά του λόγια, μέχρι να μπει το κάθετι στη θέση του. Το γεγονός πως δεν είναι πλέον μέτοχος στην ομάδα, δεν τον απασχολεί.

" Πήρα την απόφαση να πουλήσω την ομάδα στη Mercedes γιατί δεν είμαι επιχειρηματίας. Είμαι άνθρωπος των αγώνων. Με ενδιαφέρουν μονάχα οι αγώνες. Πούλησα στη Mercedes γιατί πιστεύω πως διαθέτει τους σωστούς ανθρώπους για να οδηγήσουν την ομάδα. Μπορεί να δει κανείς την επένδυση στην απόκτηση ενός οδηγού όπως είναι ο Λιούις και οι εγκαταστάσεις (στο Μπράκλεϊ). Είναι δύσκολο να γίνουν αυτές οι αλλαγές σε μια ιδιωτική ομάδα. Αν και η Brawn GP ήταν μια καλή εμπειρία, δεν μπορούσε να συνεχίσει στο μέλλον. Δεν έχει μεγάλη σημασία για εμένα το γεγονός πως ο Τότο είναι μέτοχος. Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο Τότο έχει το ίδιο όραμα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ