FORMULA 1

Ο Ράικονεν εγκαταλείπει τη Lotus

Ο Ράικονεν εγκαταλείπει τη Lotus

Ο Κίμι Ράικονεν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ολοκληρώσει τη σεζόν με τη Lotus, αφού η ομάδα τον έχει απλήρωτο. Παραδέχθηκε πως σκέφτηκε να μην αγωνιστεί στο Άμπου Ντάμπι.

"Παραδεισένια" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σχέση ανάμεσα στον Κίμι Ράικονεν και στη Lotus. Να όμως που κινδυνεύει να χαλάσει τώρα προς το τέλος.

Ο Φινλανδός οδηγός μίλησε ανοιχτά για τα οικονομικά προβλήματα, το γεγονός πως παραμένει απλήρωτος από την ομάδα του Ένστοουν.

Αποκάλυψε πως σκέφτηκε να μην αγωνιστεί στο Άμπου Ντάμπι και απείλησε πως αν δεν επιλυθούν άμεσα τα οικονομικά ζητήματα, ενδέχεται να μην συμμετάσχει στους τελευταίους δύο αγώνες της σεζόν, στο Όστιν και στο Ιντερλάγος.

" Ήρθα εδώ μόνο γιατί φαίνεται πως βρήκαμε κοινό σημείο επαφής σε συγκεκριμένα θέματα που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζω πως θα βρούμε λύση και θα τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε", τόνισε ο 34χρονος οδηγός που θα αγωνίζεται για τη Ferrari το 2014.

Ο Ράικονεν έφτασε με καθυστέρηση στο Άμπου Ντάμπι, κάνοντας την εμφάνιση του στην πίστα μόλις μια ώρα πριν από την έναρξη των ελεύθερων δοκιμών. Αποκάλυψε πως σκέφτηκε να μην αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το συμβόλαιο ανέρχεται σε 15.000.000 ευρώ, ωστόσο παραμένει άγνωστο πόσα χρήματα του οφείλει η Lotus. Αν ο Ράικονεν πραγματοποιήσει την απειλή του, ίσως η Lotus να ζημιωθεί περισσότερο, αφού διεκδικεί τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών από τη Ferrari και τη Μercedes.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ