FORMULA 1

Ο Ράικονεν στα "κόκκινα" της Ferrari

Ο Ράικονεν στα "κόκκινα" της Ferrari

Ο Κίμι Ράικονεν φωτογραφήθηκε, φορώντας τα χρώματα της Ferrari για πρώτη φορά. Τι φοβάται ο πρόεδρος Λούκα Ντι Μοντετζέμολο για τη συνύπαρξη του με τον Φερνάντο Αλόνσο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari ανέβηκε η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Κίμι Ράικονεν στα κόκκινα. Ο ερχομός του 2014 σηματοδοτεί το τέλος της συνεργασίας του με τη Lotus και την έναρξη της δεύτερης θητείας του στη Ferrari.

Η αρχή έγινε με τη φωτογραφία του Ράικονεν στα κόκκινα στο βιογραφικό του Φινλανδού οδηγού, το οποίο δεν έχει συμπληρωθεί.

Ο Ράικονεν στα "κόκκινα" της Ferrari

Η πρώτη φωτογραφία του Κίμι

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Φινλανδός είχε επισκεφθεί το εργοστάσιο της Scuderia στο Μαρανέλο, προκειμένου να γνωρίσει ή να μιλήσει ξανά με τους μηχανικούς με τους οποίους θα συνεργαστεί το 2014. Ο Ράικονεν αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari το 2007.

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντετζέμολο χαρακτήρισε "πιθανώς επικίνδυνη" τη συνύπαρξη του Ράικονεν με τον Φερνάντο Αλόνσο κάτω από την ίδια στέγη φέτος.

"Όμως στη Φόρμουλα 1 σε όλα υπάρχει πιθανός κίνδυνος. Νομίζω πως ο Φερνάντο γνωρίζει πως δεν οδηγεί για τον εαυτό του, αλλά για τη Ferrari. Και ο Ράικονεν γνωρίζει πως βρίσκεται στο δεύτερο μισό της καριέρας του, δύο σημαντικά χρόνια για εκείνον, με πείρα και υπευθυνότητες".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ